Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kris rekordas? „Liverpool“ žada daužyti taupyklę dėl „Southampton“ gynėjo

Atrodo, kad per šios vasaros futbolininkų perėjimo langą sulauksime naujo pasaulio rekordo už gynėją. „Liverpool“ klubas yra pasirengęs rimtai papurtyti piniginę dėl „Southampton“ olando Virgilo van Dijko.
Virgilas van Dijkas
Virgilas van Dijkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

25-erių metų futbolininkas greičiausiai pasirinks „Liverpool“ ekipą, o ne „Manchester City“ komandą, kuri irgi išreiškė susidomėjimą. Anglijos žiniasklaida praneša, kad V.van Dijko pasirinkimą lemia Jurgenas Kloppas.

Klubai dar nėra susiderėję dėl išpirkos, tačiau kalbama, kad „Southampton“ reikalaus mažiausiai 50 mln. svarų (57,3 mln. Eur), o suma gali pakilti iki 60 mln. svarų (69 mln. Eur). Tiek yra pasiryžęs mokėti „Liverpool“ klubas.

Greičiausiai olandas taps visų laikų brangiausiu gynėju. Praėjusią vasarą „Man City“ už Johną Stonesą paklojo 55,6 mln. eurų.

V.van Dijkas bus ir brangiausias visų laikų „Liverpool“ pirkinys. Kol kas rekordas priklauso 2015 metais už 46,5 mln. eurų įsigytam belgui Christianui Benteke.

Per pastaruosius kelerius metus „Liverpool“ iš „Southampton“ įsigijo visą būrį žaidėjų – Dejaną Lovreną, Nathanielį Clyne'ą, Adamą Lallaną, Sadio Mane ir Rickie Lambertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas