Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kroatijos rinktinės lyderiai – įtūžę: „Dvi šiurkščios teisėjo klaidos mus nužudė“

Mateo Kovačičius įsitikinęs, kad dvi „kardinalios teisėjo Daniele Orsato klaidos“ lėmė Kroatijos rinktinės pralaimėjimą FIFA pasaulio futbolo čempionato pusfinalyje.

Kroatijos viltys antrą kartą iš eilės patekti į finalą antradienio vakarą dužo į nesurenkamą mozaiką Lusailo stadione, kai įspūdingą pasirodymą surengė Lionelis Messi ir Julianas Alvarezas.

Argentina laimėjo 3:0, bet triuškinamą pralaimėjimą patyrę kroatai įsitikinę, jog buvo stipriai apvogti.

Argentina į priekį išsiveržė pirmo kėlinio viduryje, kai už Dominiko Livakovičiaus susidūrimą su J.Alvarezu buvo skirtas baudinys, kurį realizavo L.Messi.

D.Orsato parodžius į 11 m žymą, M.Kovačičius už kalbas prieš save išvydo geltoną kortelę.

Po mačo saugas prisiminė maždaug prieš minutę buvusį epizodą prie argentiniečių vartų.

„Po Ivano Perišičiaus smūgio turėjo būti skirtas akivaizdus kampinis prie jų vartų. Negaliu patikėti, kad tai nebuvo kampinis. Tada tas baudinys... Niekada nekomentavau teisėjų darbo ir neketinu to daryti, tačiau tai dvi šiurkščios klaidos, kurios mums kainavo labai brangiai“, – po mačo pyko Londono „Chelsea“ saugas.

Jo komandos draugas Luka Modričius irgi kalbėjo panašiai, tvirtindamas, kad Kroatija prieš skiriant baudinį žaidė geriau.

„Man atrodo, kad baudinys paskirtas neteisingai. Tai mums akivaizdžiai sukėlė stresą. Pusę minutės prieš turėjo būti kampinis, bet jis nebuvo paskirtas. Po baudinio pasikeitė visos rungtynės. Prieš tą epizodą mes kontroliavome žaidimą. Galbūt nebuvome tokie pavojingi prie jų vartų, bet mes valdėme kamuolį, kontroliavome situaciją. Ir, deja, viską pakeitė baudinys, kurio tikrai niekada nebūčiau skyręs. Esu labai nusiminęs“, – kalbėjo L.Modričius.

Vis dėlto Kroatijos rinktinės lyderis pripažino, kad Argentina nugalėjo pelnytai.

„Mes pralaimėjome rungtynes, taip nutinka. Tiesiog turime pasveikinti Argentiną. Jie buvo geresnė komanda, jie tikrai nusipelnė labiau nei mes“, – pripažino Madrido „Real“ žvaigždė.

Su juo galiausiai sutiko ir M.Kovačičius.

„Žinojome, kad jie yra agresyvūs ir geri, ir kad turi Messi. Jis buvo fenomenalus ir jį reikia pasveikinti. Bet tos dvi situacijos yra neįtikėtinos, praleidome du juokingus įvarčius“, – niekaip su pralaimėjimu susitaikyti negalėjo saugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas