Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kroatijoje užsirekomendavęs V.Dambrauskas – pakeliui į Europos lygos komandą?

Velika Goricos „HNK Gorica“ klubą tarp Kroatijos čempionato lyderių atvedęs Valdas Dambrauskas gali keltis į kitą komandą. Kroatijos ir Bulgarijos žiniasklaidoje pranešama, kad lietuvis yra pagrindinis kandidatas perimti Razgrado „Ludogorec“ komandos vairą.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas / nuotr. hnk-gorica.hr

Nuo 2020 m. vasario Kroatijoje dirbantis specialistas su „HNK Gorica“ klubu yra sudaręs sutartį, galiosiančią iki 2021 m. vasaros.

Vis dėlto trečiąją vietą Kroatijos pirmenybėse užimančią komandą 43-ejų V.Dambrauskas gali palikti kiek anksčiau.

Bulgarų dsport.bg ir kroatų germanijak.hr portalai praneša, jog lietuvis į Razgradą gali persikelti ne vienas, o su „HNK Gorica“ vartininku Kristjanu Kahlina.

„Ludogorec“ komanda Lietuvos futbolo mėgėjams yra puikiai žinoma, nes pastaraisiais metais jai teko susidurti su A lygos klubais – Vilniaus „Žalgiriu“ ir Marijampolės „Sūduva“.

Šį sezoną „Ludogorec“ pirmauja Bulgarijos pirmenybėse – per 16 turų 39 taškus surinkusi komanda artimiausius konkurentus lenkia šešiais taškais.

Rudenį Razgrado klubas žaidė ir UEFA Europos lygoje, bet grupių etape pralaimėjo visus šešis mačus ir į kitą etapą nepateko.

V.Dambrauskas per beveik metus Kroatijoje pasiekė 16 pergalių per 30 rungtynių. Aštuonis kartus jo komanda rungtynes baigė lygiosiomis. Jis buvo išrinktas geriausiu rugsėjo mėnesio turnyro treneriu.

Velika Goricos klube be V.Dambrausko yra dar du lietuviai – klubo direktorius Mindaugas Nikoličius ir saugas Paulius Golubickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito