Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuriozas moterų futbole: „Cheslea“ puolėja išvertė iš kojų į aikštę išbėgusį vyriškį

Moterų UEFA Čempionų lygoje užfiksuotas kuriozas. Į aikštę išbėgęs ir rungtynes sustabdęs įsibrovėlis buvo pargriautas Londono „Chelsea“ futbolininkės Sam Kerr. Puolėja už tokį veiksmą nubausta geltona kortele.
Sam Kerr paguldė įsibrovėlį ant žolės
Sam Kerr paguldė įsibrovėlį ant žolės / „Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį Anglijoje vykusiose moterų Čempionų lygos rungtynėse tarp Londono „Chelsea“ ir Turino „Juventus“ klubų teko daryti neplanuotą pertrauką, kai iš tribūnų į aikštę išbėgo įsibrovėlis.

Vyriškis bandė pasidaryti asmenukę aikštės viduryje, bet toks įsibrovėlio elgesys itin nepatiko „Chelsea“ puolėjai S.Kerr. Futbolininkė, kuri yra ir Australijos moterų futbolo rinktinės kapitonė, pečiu paguldė akiplėšą ant žolės.

Kol vyriškis atsistojo, prie jo pribėgo ir apsaugos darbuotojai. Tiesa, įsibrovėlis už juos buvo greitesnis – nurūko atgal į tribūnas.

Teisėja Sara Persson futbolininkei už tokį elgesį parodė geltoną kortelę. Tiesa, „The Athletic“ praneša, kad žiūrovai S.Kerr veiksmą sutiko ovacijomis stadione.

Į futbolininkės pusę po rungtynių stojo ir „Chelsea“ trenerė Emma Hayes: „Nežinau, kodėl tas vyriškis negalėjo palaukti rungtynių pabaigos. Būtų galėjęs pasidaryti nuotrauką tada. Kalbant rimčiau, turime pagalvoti apie žaidėjų saugumą ir jomis geriau pasirūpinti.“

„Chelsea“ ir „Juventus“ rungtynės moterų Čempionų lygoje baigėsi be įvarčių 0:0. Tai pirmas kartas šiame sezone, kai „Chelsea“ futbolininkės aikštę paliko neįmušusios įvarčio. Norėdamos patekti į kitą moterų Čempionų lygos etapą, jos kitą savaitę dabar turės nepralaimėti išvykoje prieš „Wolfsburg“ komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas