Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylianas Mbappe atsivėrė: „Prašiau PSG klubo, kad mane išleistų“

Kylianas Mbappe atvirai prabilo apie savo situaciją „Paris Saint-Germain“ klube ir atskleidė, jog vasarą norėjo išvykti.

Prancūzijos supertalentas buvo siejamas su Madrido „Real“ ekipa. Vis dėlto PSG nesileido į derybas su Ispanijos klubu, nors iki dabartinio K.Mbappe kontrakto pabaigos likę tik metai.

Užsienio žiniasklaida pranešė, jog „Real“ iš pradžių siūlė 160 mln., tuomet 180 mln., o galiausiai ir 200 mln. eurų prieš pat perėjimų lango pabaigą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Neymaras, Kylianas Mbappe ir Lionelis Messi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Neymaras, Kylianas Mbappe ir Lionelis Messi

„RMC Sport“ interviu davęs K.Mbappe pirmą kartą prakalbo apie vasaros įvykius: „Prašiau PSG klubo, kad mane išleistų, nes tuo metu nenorėjau pratęsti sutarties. Norėjau, kad už mane būtų siūloma išpirka, o klubas galėtų surasti žaidėją vietoje manęs.

PSG man davė labai daug, čia buvau laimingas visus ketverius metus, toks esu ir dabar. Savo pozicija pasakiau anksti, kad klubas galėtų sureaguoti ir atlikti ėjimus.

Norėjau, kad visiems būtų geriau, kad eitume koja kojon, kad tai būtų pelningas sandoris. Bet taip pat pasakiau, kad, jei jie nenori manęs išleisti, aš liksiu. Buvo kalbama, kad atmečiau šešis ar septynis kontrakto pratęsimo pasiūlymus, kad nebenorėjau kalbėtis su sporto direktoriumi Leonardo, bet tai visiškas melas.

Jie pasakė, kad dabar turėsiu kalbėtis su klubo prezidentu.“

ESPN praneša, kad K.Mbappe nepratęs sutarties su PSG, nors prancūzai labai nori išlaikyti puolėją.

Laisvuoju agentu futbolininkas taps kitą vasarą, o su kitu klubu sutartį galės sudaryti nuo sausio 1-sios.

Paklaustas apie sporto direktoriaus Leonardo nepavykusias derybas K.Mbappe sakė: „Ne man apie tai spręsti. Mano pozicija buvo aiški. Sakiau, kad noriu išvykti ir tai dariau gana anksti. Man nepatiko pasakymai, jog ėmiau kalbėtis vasaros pabaigoje, nes atrodau kaip vagis. Dar liepos pabaigoje pasakiau, kad noriu keltis kitur.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant