Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylianas Mbappe patvirtino: palieka „Paris Saint-Germain“

Viena ryškiausių pasaulio futbolo žvaigždžių Kylianas Mbappe oficialiai pranešė apie tai, kad po sezono paliks „Paris Saint-Germain“ klubą.

25-erių prancūzas tokią žinutę iškomunikavo savo socialinių tinklų kanaluose.

„Visada sakiau, kad atėjus laikui aš prabilsiu, – į sirgalius kreipėsi prancūzas. – Tai mano paskutiniai metai „Paris Saint-Germain“. Aš nepratęsiu sutarties ir mano kelionė baigsis po kelių savaičių. Savo paskutines rungtynes „Parc des Princes“ stadione sužaisiu sekmadienį.“

K.Mbappe su PSG klubu šią savaitę pasitraukė iš UEFA Čempionų lygos kovų, kai pusfinalyje antrą kartą tokiu pačiu rezultatu 0:1 nusileido Dortmundo „Borussia“ klubui.

Paryžiečiai jau kiek anksčiau užsitikrino eilinį Prancūzijos čempionų titulą – jau septintą K.Mbappe karjeroje, iš kurių šešis jis iškovojo su PSG.

Prancūzijos rinktinės žvaigždė Paryžiuje rungtyniavo nuo 2017 metų, kai būdamas vos 18-os persikėlė iš „Monaco“ ekipos. Jis tris kartus iškovojo ir Prancūzijos taurę, o ketvirtą sykį galės ją laimėti gegužės 25 dieną, kai PSG finale žais prieš Liono „Olympique“.

Tiesa, K.Mbappe taip nė karto ir netapo Čempionų lygos nugalėtoju, tik kartą (2020 m.) žaidęs turnyro finale, bet jį pralaimėjęs.

Su Paryžiaus klubo apranga K.Mbappe sužaidė jau 306 rungtynes ir pelnė 255 įvarčius. Šį sezoną jam dar liko sužaisti tris mačus su PSG apranga „Ligue 1“ pirmenybėse.

Vieša paslaptis, jog puolėjas iš Paryžiaus kelsis į Madrido „Real“ klubą, su kuriuo jis siejamas jau ne vienerius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas