Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

L.Messi nusivylęs ieško atsakymo šešiamečiui sūnui

Lionelis Messi grįžo į Argentinos rinktinę. Tačiau tuo pačiu matu grįžo ir kritika, užplūdusi Argentinos futbolininkus. „Net mano šešerių metų sūnus stebisi, kas čia vyksta“, – sakė L.Messi.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Būdamas 31-erių metų L.Messi yra laimėjęs viską, kas yra įmanoma su „Barcelona“ klubu ir asmeninėje karjeroje. Bet jam vis dar trūksta titulo su nacionaline komanda.

Kelis kartus jam trūko nedaug, tačiau triumfuoti nepavyko.

„Žinoma, aš svajoju laimėti pasaulio čempionatą. Esu laimingas, kad laimėjau viską su klubu ir asmeniškai, bet neturiu didelių titulų su rinktine“, – sakė L.Messi.

Jis retai dalina ilgus interviu, bet Argentinos radijo programai „94,7 Club“ padarė išimtį.

„Barcelona“ klubo žvaigždė paaiškino, kodėl buvo nusprendęs baigti karjerą rinktinėje pernai po pasaulio pirmenybių.

„Po pasaulio čempionato palikau rinktinę ir nesikalbėjau su niekuo iš nacionalinės komandos vadovybės. Man reikėjo save izoliuoti, praleisti laiko su šeima ir pamiršti nacionalinę komandą. Iškristi iš didelio turnyro buvo viena skaudžiausių patirčių“, – sakė L.Messi.

Tačiau jis persigalvojo ir sugrįžo. L.Messi žaidė rinktinėje per kontrolines rungtynes pastarąją savaitę. Jis rungtyniavo pralaimėtame mače Venesuelai.

„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

Argentinos rinktinės pasirodymas vėl sukėlė daug reakcijų Argentinoje ir jos nebuvo teigiamos. Daug žmonių kalbėjo, kad L.Messi būtų laikas apsispręsti, ar jis nori visiškai pasitraukti iš rinktinės, ar tęsti žaidimą joje.

„Taip, buvo daug kritikuojančių. Net mano šešerių metų sūnus paklausė: Tėti, kodėl tiek daug nekenčiančių tavęs Argentinoje? Atsakiau, kad tai tik nedidelis žmonių skaičius“, – pasakojo Argentinos futbolo superžvaigždė.

Per daug metų jis jau išmoko atlaikyti: „Dėl savęs nesirūpinu. Negaliu būti visų mylimas, ir pats visų mylėti. Tačiau aš mylių Argentinos rinktinę. Kitaip manęs joje nebūtų. Niekas manęs neverčia joje žaisti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas