Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Messi nutraukia karą su „Barca“: „Pastarosiomis savaitėmis mane daug kas skaudino“

Lionelis Messi sako, kad vasarą jis, bandydamas palikti „Barcelona“ klubą, veikė ir pačių katalonų naudai. Dabar argentinietis nusprendė baigti karus su „Barcos“ vadovais ir koncentruotis į tai, kas vyksta aikštėje.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Sport“ portalui interviu davęs L.Messi užkasė karo kirvį ir baigė savo atakas prieš „Barcos“ prezidentą Josepą Marią Bartomeu tam, kad nepakenktų sportinei komandos pusei.

Ir dėl taikos klube, kuri svarbi siekiant tikslų.

L.Messi yra komandos kapitonas, tad jo teigiama emocija yra itin reikalinga. Futbolininkas pasakojo neišsižadantis savo pasakytų žodžių, tačiau atsiprašė, jei jais kažką įžeidė.

„Po visų šių nesutarimų noriu pasakyti, kad laikas viską sustabdyti. Mes turime suvienyti visus komandos sirgalius ir tikėtis, kad geriausia laukia ateityje“, – „Sport“ sakė L.Messi.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų įsitikinęs, kad komanda padarys viską, kad tik pasiektų užsibrėžtus tikslus, ir suteiks sirgaliams džiaugsmą, kurio šie nusipelnė.

„Mes turime palikti nesutarimus užnugaryje. Aš atsiprašau už savo klaidas, jei jų buvo, tačiau viską dariau dėl šio klubo – kad jis taptų stipresnis ir geresnis. Tačiau tai yra viskas. Kas nutiko, tas nutiko. Dabar turime susikoncentruoti į darbą ir tikslus, kuriuos pasiekti galime tik visi kartu: žaidėjai ir sirgaliai. Turime jausti aistrą, būti entuziastingi – tai vienintelis kelias pasiekti, ką esame užsibrėžę. Turime eiti ta pačia kryptimi“, – sakė L.Messi.

Vasarą argentinietis sukėlė tikrą žemės drebėjimą futbolo pasaulyje, kai iš pradžių oficialiai pranešė „Barcai“ apie savo norą išvykti, o vėliau, davęs interviu „Goal“, kritikavo klubo vadovus.

Aš atsiprašau už savo klaidas, jei jų buvo, tačiau viską dariau dėl šio klubo – kad jis taptų stipresnis ir geresnis

Prieš keletą dienų L.Messi vėl pasisakė – šįkart apie, jo nuomone, netinkamą atsisveikinimą su trečiu rezultatyviausiu visų laikų komandos žaidėju Luisu Sarezu.

„Tiesiog pasakiau, ką jaučiau tais sau sunkiais momentais“, – aiškino L.Messi.

J.M.Bartomeu viešai argentiniečiui dar nėra atsikirtęs.

„Aš suprantu, kad yra žmonių, kurie mano, jog turėjau viską daryti tyliai ar tiesiog nekreipti dėmesio. Aš esu nekreipęs dėmesio į daugybę dalykų, tačiau daug kas mane skaudino pastarosiomis savaitėmis“, – atviravo L.Messi.

Futbolininkas pasakoja suprantantis, kad tragiška praėjusio sezono pabaiga daug kam sukėlė abejonių komanda, kuri buvo tiesiog pažeminta viso pasaulio akivaizdoje.

„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

„Visi, kurie mane žino, supranta, jog niekad nežaidžiu kitaip – visada bandau laimėti ir atiduoti viską aikštėje. Taip buvo visą mano karjerą, tai niekada nesikeis. Šiandien mano atsidavimas šiems marškinėliams yra besąlyginis“, – aiškino L.Messi.

Panašu, kad taika vėl grįžta į „Barcelona“ klubo koridorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?