Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Pilibaičiui teko rinktis – LFF taurės finalas ar akistata su FIFA legendomis

Istorinę Lietuvos ir FIFA futbolo legendų akistatą organizuojanti šalies futbolo federacija (LFF) atskleidė, kad 38-erių Linui Pilibaičiui teko rinktis.

Puikiai vis dar rungtyniaujantis ir su Pirmos lygos lyderiu „TransInvest“ klubu Lietuvos futbole triukšmaujantis patyręs saugas buvo įtrauktas ir į preliminarų Lietuvos futbolo legendų rinktinės sąrašą.

Ši komanda jau šį šeštadienį – LFF taurės finalo išvakarėse – mes iššūkį FIFA legendų rinktinei, kurioje žais gausybė tarptautinių futbolo garsenybių.

Sirgaliai spėliojo, kaip pasielgs L.Pilibaitis – ar pasinaudos istoriniu šansu sužaisti vienoje aikštėje su pasaulio legendomis, ar nuspręs pataupyti jėgas ir LFF taurės finalo išvakarėse pasirinks poilsį.

„TransInvest“ klubo nuotr./Linas Pilibaitis
„TransInvest“ klubo nuotr./Linas Pilibaitis

Vis dėlto vilniečių kapitonas galiausiai pasirinko maksimaliai padėti klubui ir atsisakė pramoginio mačo bei galimybės betarpiškai pabendrauti su savo vaikystės dievukais, rašo LFF.

Prieš svarbiausią sezono mačą „Optibet Pirmos lygos“ lyderiai „TransInvest“ futbolininkai net 6:1 nušlavė „Panevėžio“ dublerius, o nugalėtojams du įvarčius mušė ir L.Pilibaitis.

Standings provided by Sofascore

LFF taurės finale, kuris vyks artėjantį sekmadienį Kauno Dariaus ir Girėno stadione „TransInvest“ susikaus su „Šiauliais“, užimančiais trečią vietą aukščiausiame šalies divizione.

Kartu su taure nugalėtojams atiteks ir bilietas į kito sezono UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas