Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinio Vokietijos saugo 18-metis sūnus žuvo keturračio avarijoje

Legendinio Vokietijos futbolo rinktinės saugo Michaelo Ballacko šeimoje – didžiulis sukrėtimas. Pranešama, kad keturračio incidente žuvo buvusio futbolininkas sūnus, kuriam buvo vos 18 metų.
Emilio Ballackas kartu su tėčiu Michaelu
Emilio Ballackas kartu su tėčiu Michaelu / „Twitter“ nuotr.

Tragedija, pasiglemžusi jaunojo Emilio gyvybę, ketvirtadienio naktį įvyko visai netoli Ballackų šeimai priklausančių atostogų namų Portugalijoje, šalia Trojos miesto.

Vietos policija informavo, kad jaunuolis savo keturračiu važinėjo nelygiu žemės paviršiu ir nesugebėjo suvaldyti transporto priemonės, kuri apsivertusi užkrito tiesiai ant jo.

Iš pradžių ugniagesiams jaunąjį Emilio teko atsargiai ištraukti iš po keturračio, tačiau atskubėjusiems medikams atgaivinti M.Ballacko sūnaus nebepavyko.

Emilio pagal amžių buvo vidurinysis iš trijų Vokietijos futbolo legendos sūnų. Louisas pasaulį išvydo 2001 metais, jauniausiasis Jordi – 2005.

„Visi „Chelsea“ futbolo klubo aistruoliai yra šokiruoti žinios, jog žuvo labai jauno amžiaus 18-metis Emilio Ballackas. Visos mūsų mintys šiuo labai sunkiu metu yra su jo tėčiu Michaelu ir šeima“, – užuojautos žinute pasidalijo Londono klubas, kuriam vokietis yra atstovavęs 2006-2010 metais.

M.Ballackas yra tituluojamas kaip vienas geriausių visų laikų saugo pozicijos futbolininkų Vokietijoje. Jis net 11 metų atstovavo savo šalies nacionalinei komandai, puikiai rungtyniavo ir stipriausiame šalies futbolo klube Miuncheno „Bayern“.

Karjerą jis 2012 metais baigė Lėverkuzeno „Bayer“ ekipoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant