Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Leicester City“ dievukas Riyadas Mahrezas apsisprendė dėl savo ateities

Stebuklingos „Leicester City“ pasakos vienas pagrindinių herojų Riyadas Mahrezas apsisprendė dėl savo ateities ir šis sprendimas labai pradžiugins „lapių“ aistruolius.
Riyadas Mahrezas
Riyadas Mahrezas / „Scanpix“ nuotr.

Komandos lyderis vienas pirmųjų įsiklausė į vyriausiojo trenerio Claudio Ranieri prašymą. Vos tik tapus Anglijos „Premier“ lygos čempionais, Italijos futbolo specialistas paprašė savo auklėtinių, jog šie neišsilakstytų ir liktų komandoje dar bent vienerius metus.

Geriausiu „Premier“ lygos futbolininku šiemet išrinktas R.Mahrezas trenerio prašymą išgirdo ir yra pasirengęs ateinantį sezoną su Lesterio klubu nustebinti Europą Čempionų lygos turnyre.

Dar visai neseniai klubo viceprezidentas Topas Srivaddhanaprabha teigė, kad kalbėjosi su žaidėjo agentu Kamelu Bengougamu ir tikino, kad alžyriečio galimybės likti Lesteryje vertinamos tikimybe 50-50.

Ne paslaptis, kad Europos futbolo grandai „Barcelona“ ir Londono „Arsenal“ labai rimtai viliojo saugą ir siūlė už jį virš 40 mln. svarų sterlingų.

Vis dėlto tailandietis klubo savininkas niekada neslėpė, jog sieks, kad svarbiausia komandos figūra dar bent metus liktų „King Power“ stadione.

Priminsime, kad į Lesterį R.Mahrezas atvyko iš prancūzų „Le Havre“ klubo ir kainavo kuklius 400 tūkst. svarų.

Šią akimirką dar noriu, kad futbolininkai mėgautųsi tuo, ką padarė ir negalvotų apie būsimas sutartis.

„Šią akimirką dar noriu, kad futbolininkai mėgautųsi tuo, ką padarė ir negalvotų apie būsimas sutartis. Jie yra puikus kolektyvas ir tikrai supranta, ką mes šį sezoną nuveikėme. Net R.Mahrezas patikino mane, jog nori likti komandoje“, – kalbėjo T.Srivaddhanaprabha.

Alžyrietis šiuo metu uždirba 35 tūkst. svarų sterlingų per savaitę ir turi dar dvejus metus galiojančią sutartį. Visgi neabejojama, kad tiek jam, tiek Jamie Vardy nuo kito sezono klubas privalės siūlyti bent jau 75 tūkst. svarų atlyginimą.

„Padarysime viską, kad išsaugotume šią čempionišką sudėtį ir tą pačią žaidimo kokybę. Kalbėsiuos su visais žaidėjais ir pasistengsiu įkalbėti juos, kad galime nustebinti ir Europą“, – kalbėjo tailandietis klubo savininkas.

Kiek anksčiau klubo vyriausiasis treneris C.Ranieri teigė, kad yra įsitikinęs 99 proc., jog jo komandos ryškiausia žvaigždė žais vilkėdamas mėlynus „Leicester City“ marškinėlius ir ateinančiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas