Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Levadia“ treneris po pergalės UEFA Europos lygoje: ačiū šiauliečiams už labai gražų įvartį į savo vartus

Ketvirtadienį Taline sužaistos pirmosios UEFA Europos lygos tarpusavio rungtynės tarp vietos „Levadia“ ir svečių iš Lietuvos „Šiaulių“ klubo. Rungtynės po itin atkaklios kovos baigėsi šeimininkų pergale 1:0. Įpusėjus antrajam kėliniui smūgiu galva kamuolį į savo vartus nukreipė „Šiaulių“ gynėjas Juvenalis Gomesas Da Silva.
Marko Kristalas
Marko Kristalas / fclevadia.ee nuotr.
Temos: 2 UEFA Talino Levadia

„Esu patenkintas tuo, ką šiandien pademonstravo mūsų komanda. Tai buvo tikras Europos lygos mačas. Mačo pradžioje mes dominavome aikštelėje, tačiau vėliau žaidimas išsilygino, o antrajame kėlinyje jau daugiau iniciatyvos priklausė „Šiauliams“. Išvydome labai gražų įvartį į savus vartus, ačiū už dovaną. Tačiau ši pergalė dar nieko negarantuoja ir 1:0 yra labai slidus rezultatas. Žaidėme gana kietai, nes žinojome, kad negalima leisti „Šiaulių“ saugams įsibėgėti ir tai pasiteisino“, – po rungtynių kalbėjo Talino „Levadia“ treneris Marko Kristalas.

„Šiaulių“ vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius apgailestavo dėl pralaimėtų rungtynių. „Sunku rasti žodžių po tokių rungtynių. Esame nusivylę. Jie neįmušė, o tai padarėme mes patys. Labai apmaudu. Savo ruožtu mes sukūrėme tikrai nemažai progų pasižymėti, tačiau neretai estų komandą gelbėdavo virpstas, skersinis ar tiesiog pasiaukojamai žaidę gynėjai. Tačiau taip jau būna futbole. Vis tik dar laukia atsakomasis mačas. Aš vyrams ir pasakiau, kad sužaidėme tik vieną kėlinį, laukiame antrojo. Estų kietas žaidimas nė kiek nenustebino, matėme, kaip jie žaidžia iki šiol, taip jie žaidė ir šiandien. Aišku, teisėjas kai kuriose momentuose tikrai galėjo skirti pražangas. Tačiau iš esmės rungtynės buvo neblogos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas