Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

LFF ieško generalinio sekretoriaus: siūlomas atlygis – didesnis nei Seimo pirmininko

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentu tapus Edgarui Stankevičiui, organizacija ieško generalinio sekretoriaus. Skelbiamas ir siūlomas atlyginimas.

E.Stankevičius pats ėjo generalinio sekretoriaus pareigas nuo 2018-ųjų, o prezidentu šį laikotarpį buvo Tomas Danilevičius.

Dabar viena svarbiausių darbo vietų LFF yra laisva.

„Organizacija ieško vieno iš aukščiausios grandies vadovo (-ės), todėl jei esate aukščiausius reikalavimus sau ir kitiems kelianti, motyvuota, atsakinga, nuolat tobulėti siekianti, turinti daug idėjų ir gebanti jas realizuoti, pritaikyti darbe asmenybė – laukiame jūsų prisijungiant prie veržlios Lietuvos futbolo federacijos komandos“, – rašoma LFF pranešime.

Federacija siūlo dirbti kartu su 50 kolegų komanda bei deleguoti jai tiesioginius darbus, taip pat užtikrinti sklandžią, nepriekaištingą bei sistemingą organizacijos kasdieninę veiklą, tobulinti organizacijos struktūrą, personalo politiką bei jos vykdymą, palaikyti santykius su LFF nariais, su LFF komitetais, taip pat su FIFA ir UEFA bei puoselėti organizacijos vertybes vadovaujant prezidentui.

Generalinis sekretorius yra atsakingas už LFF biudžeto vykdymą ir kontrolę, finansinius, komercinius, sportinius projektus.

Kandidatų reikalaujama turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilyginamą išsilavinimą, gerai mokėti lietuvių ir anglų kalbas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Kaune renkamas LFF prezidentas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Kaune renkamas LFF prezidentas

Būsimas generalinis sekretorius privalo būti sukaupęs bent penkerių metų patirtį įmonės vadovo ar aukščiausio lygmens padalinio vadovo pareigose.

LFF reikalauja puikių komunikacijos įgūdžių, lyderystės ir finansinio raštingumo.

Dar vienas svarbus punktas – būsimas generalinis sekretorius privalo būti Lietuvos Respublikos pilietis, dalyvauti futbolo veikloje ir negali būti pripažintu kaltu dėl nusikalstamos veikos.

LFF siūlo ir solidų atlyginimą – nuo 5000 eurų, neatskaičius mokesčių (nuo 3025 eurų į rankas).

Palyginimui, Seimo pirmininkas, neatskaičius mokesčių, uždirba 4798 eurus, ministras pirmininkas – 5791 eurą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas