Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 04 /14:33

LFF paskelbė „planą B“, jei Kauno stadionas išgirs griežtą „ne“

Nerimstant aistroms dėl vejos kokybės, Lietuvos futbolo federacija ir toliau ruošiasi penktadienio rungtynes organizuoti Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

„Trečiadienį LFF pateikė Dariaus ir Girėno stadiono vejos vaizdą UEFA (foto ir video formatu) ir sprendimas, ar joje galima žaisti rungtynes, priklausys nuo UEFA delegato sprendimo, kuris atvyksta ketvirtadienį kartu su rungtynių teisėjais.

Jie iškart vyks į stadioną ir gyvai įvertins sąlygas, aikštės kokybę ir priims sprendimą dėl rungtynių vykdymo“, – rašoma LFF žinutėje feisbuke.

Visgi, jeigu teks rinktis planą B, Lietuvos futbolo vadovų sprendimu, bus renkamasis Marijampolės variantas.

„LFF ruošiasi ir planui B – delegatui nepatvirtinus sprendimo žaisti Kaune, rungtynės būtų perkeliamos į Marijampolę. Tokiu atveju pinigai už bilietus visiems pirkusiems būtų grąžinami, o rungtynių Marijampolėje įėjimas būtų nemokamas visiems žiūrovams“, – rašo LFF.

Priminsime, kad jau anksčiau LFF prezidentas Edgaras Stankevičius 15min sakė, kad pasitvirtinus niūriausiam scenarijui, dėl būsimų rungtynių vietos – Vilniaus ar Marijampolės – spręstų rinktinės strategas Edgaras Jankauskas.

Šiuo metu rinktinė treniruojasi Kauno krantinėje esančioje „Kauno Žalgirio“ treniruočių bazėje. Pirmadienį susirinkę rinktinės žaidėjai taip pat išreiškė pageidavimą žaisti Marijampolės stadione ant natūralios vejos, o ne grįžti į Vilniaus LFF aikštę, jei bus privaloma rinktis „planą B“.

Tautų lygos rungtynės su Kipro rinktine vyks penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas