Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

LFF užčiaupė garsiausią kritiką: P.Malžinskas išspirtas dvejiems metams

Lietuvos futbolo federacija (LFF) dar kartą užmovė apynasrį kritikos šalies futbolo grietinėlei nevengiančiam Pauliui Malžinskui – uždraudė dvejus metus dalyvauti LFF veikloje.

„LFF Etikos komitetas Vykdomojo komiteto (VK) ir Prezidento 2020 m. rugsėjo 17 d. prašymu pradėjo tyrimą dėl LFF VK nario ir Vilniaus regiono futbolo asociacijos (toliau – VRFS) prezidento Pauliaus Malžinsko elgesio atitikimo LFF Etikos kodekso reikalavimams“, – rašoma pačios LFF išplatintame pranešime.

LFF praneša, kad, atlikus tyrimą, pripažino, kad Paulius Malžinskas:

  • savo veikla savo socialinio tinklo Facebook paskyroje pažeidė Etikos kodekso 15.1 ir 12.3 str. ir uždraudė vienerius metus dalyvauti LFF valdymo organų ir kitų LFF organų veikloje;
  • pažeidė Etikos kodekso 12.1, 12.2, 12.3, 14.1, 21.2, 24.1 str. dėl jo veiksmų LFF VK posėdyje ir uždraudė vienerius metus dalyvauti LFF valdymo organų ir kitų LFF organų veikloje;
  • pažeidė Etikos kodekso 12.3, 14.1, 21.2 str. dėl jo teiginių žiniasklaidos priemonėse ir uždraudė dvejus metus dalyvauti LFF valdymo ir kitų LFF organų veikloje;
  • pažeidė Etikos kodekso 12.3, 14.1, 21.2, 13.1, 18.1, 18.2 str. dėl viešų pasisakymų, žinučių socialiniuose tinkluose bei LFF Konferencijoje ir uždraudė dvejus metus dalyvauti LFF valdymo ir kitų LFF organų veikloje.

„Apibendrinus P.Malžinskui už Etikos kodekso pažeidimus skirtas sankcijas, LFF Etikos komitetas skyrė vieną bendrą sankciją už šiurkščiausią pažeidimą, kuria uždraudė P.Malžinskui dvejus metus dalyvauti LFF valdymo ir kitų LFF organų veikloje“, – praneša Lietuvos futbolo federacija.

Primename, kad Vilniaus regiono futbolo sąjungos (VRFS) prezidentas P.Malžinskas dalyvavo LFF prezidento rinkimuose, tačiau ten triuškinamai pralaimėjo Tomui Danilevičiui.

P.Malžinskas nevengė viešai kritikuoti tiek dabartinės LFF valdžios, tiek šešėlinio organizacijos vadovo Arūno Pukelio.

LFF Etikos komiteto sprendimas gali būti skundžiamas per 30 dienų nuo sprendimo įteikimo dienos Tarptautiniam Sporto Arbitražo Teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas