Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvišką pasaką Kroatijoje kuriantis V.Dambrauskas: „Tikiu šia komanda“

Valdas Dambrauskas, Paulius Golubickas ir Mindaugas Nikoličius su „HNK Gorica“ klubu į žiemos pertrauką Kroatijos čempionate iškeliauja puikiomis nuotaikomis. Lietuviškoji ekipa toliau stebina Kroatijos futbolo bendruomenę.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas / nuotr. hnk-gorica.hr

Prieš žiemos pertrauką „HNK Gorica“ išvykoje 4:2 nugalėjo Splito „Hajduk“ ir dar kartą įrodė, kokios yra šio iš pažiūros kuklaus klubo ambicijos. Priminsime, kad Velika Goricos mieste įsikūrusi komanda dar 2017-18 metų sezone žaidė antroje pagal pajėgumą šalies lygoje.

„Laimingas dėl rezultato, patenkintas paskutinėmis trejomis rungtynėmis, – kalbėjo V.Dambrauskas po pergalės. – Per jas mes mušėme 11 įvarčių, manau, tai parodo mūsų kryptį, kuria norime eiti, kokia komanda norime būti. Esu laimingas dėl vaikinų, kurie atiduoda visą širdį, prakaitą ir kraują treniruotėse.“

Pertrauka bus netrumpa – kitas rungtynes „HNK Gorica“ žais sausio 21-ąją. Tada turnyro išsišokėlių lauks lyderės Zagrebo „Dinamo“ komandos išbandymas.

„Kai tu laimi, kai esi pagavęs gerą rimtą, tu nori žaisti, tačiau nieko padaryti negalime. Ateina toks metų laikas, kai būna pertrauka, kai yra Kalėdos, Naujieji metai. Noriu palinkėti laimingų Kalėdų, gražių Naujųjų visai Kroatijos futbolo bendruomenei, visiems Kroatijos žmonėms. Visas pasaulis kaunasi su pavojinga liga, tikiu, kad situacija greitai pagerės.

Didžiausia pagarba ir didžiausi linkėjimai Velika Goricos klubui, sirgaliams ir visiems, kas mus seka. Mes žaidžiame dėl jūsų, norime, kad jūs būtumėte laimingi. Jei mes jus padarome bent kažkiek laimingesnius šiais sunkiais laikais, mums tai daug reiškia“, – į sirgalius kreipėsi treneris iš Lietuvos.

Mes žaidžiame dėl jūsų, norime, kad jūs būtumėte laimingi

Atostogų metu V.Dambrauskas liks Kroatijoje, kur leis sau keletą dienų atsipūsti, o tuomet kibs į darbus ir ruošis likusiai sezono daliai.

„HNK Gorica“ Kroatijos čempionate su 29 taškais užima trečiąją vietą. Po 33 taškus turi „Dinamo“ ir „Osijek“ klubai, tačiau pastarasis jau yra sužaidęs dvejomis rungtynėmis daugiau.

„Pamatysime, kaip viskas bus, nenoriu dalinti pažadų. Galiu tik pažadėti, kad nenustosime dirbti, o jei tai perkelsime į žaidimą... Tikiu šia komanda, tikiu, kad galime tobulėti“, – sakė V.Dambrauskas.

Velika Goricos komandoje žaidžia lietuvis P.Golubickas, o sporto direktoriumi klube dirba Mindaugas Nikoličius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas