Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos rinktinei nereikalingas Marius Stankevičius – vienas „Cordoba“ lyderių

Jau prasidėjus naujam sezonui prie Ispanijos antrosios lygos klubo „Cordoba“ prisijungęs gynėjas Marius Stankevičius labai greitai įsiliejo į naują komandą ir pamažu tampa vienu svarbiausių žaidėjų.
Marius Stankevičius
Marius Stankevičius / „Cordoba“ klubo nuotr.

Per pastarąsias ketverias Ispanijos antrosios lygos rungtynes „Cordoba“ klubas iškovojo tris pergales ir nepraleido nė vieno įvarčio. Visas ketverias rungtynes M.Stankevičius žaidė po 90 minučių ir vadinamas vienu geriausių komandos žaidėjų.

Po sėkmingos serijos „Cordoba“ kartu su dar dviem komandomis dalijasi 2-4 lygos vietas ir trimis taškais atsilieka nuo lyderės „Osasuna“.

Vienas Ispanijos naujienų portalas po pastarųjų rungtynių M.Stankevičių pavadino geriausiu ir didžiausią trenerio pasitikėjimą turinčiu „Cordoba“ gynėju.

Lietuvis greitai tapo vienu pagrindinių Ispanijos klubo gynybos cementuotojų, nors daugiausia ir žaidžia dešiniajam krašte. 34-erių futbolininkas per ketverias minutes jau užsidirbo dvi geltonas korteles, tačiau vis tiek giriamas už puikų žaidimą.

Ispanijos žiniasklaida pastebi, kad „Cordoba“ klubas anksčiau būdavo itin pažeidžiamas, kai varžovai atakuodavo kraštais, tačiau atėjus M.Stankevičiui ši silpnybė bent kol kas yra išnyko.

Pats M.Stankevičius portalui „Minuto 90“ sakė, kad dabar jokiu būdu negalima komandai užmigti ant laurų ir reikia stengtis išlaikyti formą ir puikų žaidimą.

„Mes vis dar galime žaisti kur kas geriau ir turime tobulinti savo žaidimą. Turime galvoti apie ateitį, o ne džiaugtis turnyro lentelėje užimama vieta“, – sakė M.Stankevičius.

Po šio savaitgalio rungtynių nacionaliniuose čempionatuose Europos futbole – rinktinių pertrauka. 

Kai kitų šalių nacionalinės komandos stengiasi surinkti kuo stipresnes sudėtis, Lietuvos rinktinėje M.Stankevičiaus neišvysime. LFF ne kartą viešai kritikavęs gynėjas treneriui Igoriui Pankratjevui nėra reikalingas, nors neabejotinai vis dar yra vienas geriausių Lietuvos gynėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas