Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi: „Real“ nebuvo geriausia Čempionų lygos komanda“

Lionelis Messi su „Paris Saint-Germain“ klubu tik iš šalies galėjo stebėti Madrido „Real“ triumfą jų pačių mieste vykusiame UEFA Čempionų lygos finale, tačiau argentinietis nemano, kad karališkasis klubas buvo stipriausia šio sezono komanda turnyre.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Real“ Prancūzijos sostinėje šeštadienį 1:0 įveikė „Liverpool“ ir keturioliktą kartą laimėjo pajėgiausią žemyno turnyrą.

Į Londoną prieš „Finalissima“ rungtynes tarp Europos čempionų italų ir Pietų Amerikos čempionų argentiniečių atvykęs L.Messi pareiškė, kad nepaisant triumfo, „karaliai“ nebuvo stipriausi šį sezoną.

„Geriausia komanda ne visada laimi, – „TyC Sports“ sakė PSG puolėjas. – Nieko iš jų neatimant ir įvertinant tai, kad jie tapo čempionais, bet „Real“ nebuvo geriausia Čempionų lygos komanda, tačiau įveikė visus.“

Tarp įveiktųjų buvo ir L.Messi ekipa, kuri „Real“ klubui dramatiškai nusileido aštuntfinalyje.

„Pralaimėjimas „Real“ buvo labai skaudus. Žinau, kas yra Madrido „Real“, žaidžiau prieš juos daug kartų, mačiau šį klubą visą laiką. Dėl to žinojau, kas gali atsitikti, jiems iš niekur įmušus įvartį rungtynės automatiškai pasikeičia“, – skaudžią nesėkmę, kai jo klubas per keliolika minučių praleido tris įvarčius, prisiminė L.Messi.

Nors yra ilgametis „Real“ varžovas, argentinietis turi aiškų savo favoritą į „Auksinio kamuolio“ apdovanojimą – tai „Real“ vedlys Karimas Benzema.

„Nėra abejonių, kad Karimas Benzema turi neįtikėtinus metus, laimėjo Čempionų lygą, o nuo aštuntfinalio kiekvienose rungtynėse buvo kertinis žaidėjas. Manau, kad šiemet dėl „Auksinio kamuolio“ laimėtojo nėra abejonių“, – pareiškė L.Messi.

„Scanpix“ nuotr./Madrido „Real“ triumfavo Čempionų lygoje. Karimas Benzema.
„Scanpix“ nuotr./Madrido „Real“ triumfavo Čempionų lygoje. Karimas Benzema.

K.Benzema įmušė po tris įvarčius į PSG ir Londono „Chelsea“ vartus, tris kartus per dvejas rungtynes jis pasižymėjo ir prieš „Manchester City“, o iš viso Čempionų lygoje pelnė 15 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas