Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Liverpool“ kapitonas prisiėmė atsakomybę dėl kertinio įvarčio dvikovoje su „Arsenal“

„Liverpool“ kapitonas Virgilas van Dijkas prisiėmė atsakomybę už kertinį praleistą įvartį rungtynėse su Londono „Arsenal“, kurias Mikelio Artetos auklėtiniai laimėjo 3:1.

„Arsenal“ žaidėjas Gabrielis Martinelli vedė komandą į priekį rezultatu 2:1, kai 67-ąją minutę jį nuo kamuolio bandęs atitverti V.Van Dijkas sutrukdė sužaisti į kamuolį vartininkui Allisonui.

Pergalė Londono komandą pakylėjo į antrąją vietą „Premier“ lygoje, nuo lyderio „Liverpool“ atsilikimas buvo sumažintas iki dviejų taškų.

„Sunkus vakaras, – sakė V.Van Dijkas „Sky Sports“. – Manau, kad epizodas, kuomet rezultatas tapo 2:1 buvo kertinis. Prisiimu visišką atsakomybę už tai.

Tai svarbiausias momentas rungtynėse. Turėjau priimti geresnį sprendimą – skaudu dėl to.

Tas lūžio momentas nutiko per mane, turėjau bandyti kamuolį išmušti. Žinoma, tokie dalykai dažnai nenutinka, tačiau aš atsitiesiu.

Rungtynės buvo fiziškos, pasiteisinimų ieškoti nesiruošiu. Aukščiausiame lygyje viskas priklauso nuo tokių mažų detalių. Allisonas palietė ir mane, dėl to negalėjo išmušti kamuolio, tai mano kaltė. Darysiu viską, jog tokie dalykai nepasikartotų.

Skaudu pralaimėti. Tai, kaip šiandien žaidėme... Dažnu atveju turėjome tą daryti kitaip. Sunku matyti sirgalius tribūnoje ir pačiam daryti tokias klaidas, bet aš sunkiai dirbsiu.“

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas pripažino, kad jo komanda nenusipelnė laimėti, bet užstojo tiek V.Van Dijką, tiek Allisoną priminęs, kokie tai svarbūs žaidėjai.

„Praleidome labai keistą įvartį. Mums tiesiog nepasisekė. Tiesiog nesėkmė. Įvartis buvo lengvas, tai dažnai nenutinka, bet taip jau yra.

Galime žaisti daug geriau. Mes tikrai galime ir tai darysime. Mūsų du pagrindiniai žaidėjai nesusikalbėjo. Tai rodo, kad jie yra žmonės.

Aišku, jie nelaimingi, mes nesame laimingi visi. Tai tiek. Čia gali žaisti ir neįtikėtinai gerai, bet pralaimėti. Turime tai priimti ir su tuo susitvarkyti“, – sakė J.Kloppas.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas