Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagaliau: Lukas Spalvis netrukus pasirodys aikštėje

Lukas Spalvis artėja prie savo pirmųjų oficialių žaidimo minučių Lisabonos „Sporting“ klube. Praėjo beveik metai po to, kai Lietuvos futbolo rinktinės ir „Sporting“ puolėjas patyrė dešinio kelio kryžminių raiščių traumą. Tačiau šią savaitę lietuvis pagaliau treniruojasi visa jėga pagal Lisabonos klubo trenerio Jorge Jesuso nurodymus.
Lukas Spalvis
Lukas Spalvis / „Twitter“ nuotr.

Sudėtingą traumą L.Spalvis buvo patyręs pernai vasarą per ikisezonines rungtynes.

Jis buvo vos persikėlęs iš „Aalborg“ klubo ir dar nesužaidęs nė vieno oficialaus mačo „Sporting“ komandoje, kuri perpirko Danijos lygos rezultatyviausią 2015-2016 m. sezono žaidėją.

Tačiau per kontrolinį mačą L.Spalviui antrą kartą per jo karjerą plyšo kelio kryžminiai raiščiai. Šįkart trauma buvo dviguba, nes buvo pažeistas ir meniskas.

Sekė šeši reabilitacijos mėnesiai ir du nesėkmingi Lisabonos klubo bandymai paskolinti L.Spalvį kitoms komandoms: „Belenenses“ (Portugalija) ir „Rosenborg“ (Norvegija). Lietuvis netiko šiems klubams dėl fizinės būklės.

Dėl traumos L.Spalvis nebuvo kviestas ir į Lietuvos rinktinę per pasaulio čempionato atrankos rungtynes Londone su Anglija (0:2).

Tačiau netrukus 22 metų puolėjas turėtų pasirodyti aikštėje. Portugalijos spauda skelbia, kad lietuvis jau treniruojasi be apribojimų. Tiesa, dėl didelės konkurencijos „Sporting“ klube L.Spalvis tikriausiai bus perduotas „Sporting B“ komandai, rungtyniaujančiai antrojoje Portugalijos lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai