Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lygos malonės nesulaukusi „Chelsea“ toliau stringa, „Man City“ – laimėjo

Stipriai nuo koronaviruso pastaruoju metu kenčianti Londono „Chelsea“ nesulaukė lygos malonės ir buvo privesta žengti į aikštę Vulverhamptone, kur UEFA Čempionų lygos nugalėtojai neįveikė „vilkų“ – 0:0.
Londono „Chelsea“
Londono „Chelsea“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš rungtynes interviu davęs „mėlynųjų“ strategas Thomasas Tuchelis išreiškė pasipiktinimą lygos sprendimu nenukelti šios dvikovos, nors „Chelsea“ pateikė oficialų prašymą.

„Manėme, kad turime stiprius argumentus norint apsaugoti žaidėjų sveikatą. Turime net septynis COVID-19 atvejus klube, kiekvieną dieną jų daugėja. Mes pateikėme prašymą, bet jis buvo atmestas. Esame labai sunerimę dėl futbolininkų būklės“, – niršo vokietis.

„Chelsea“ ekipai akivaizdžiai trūko puolamojo tipo futbolininkų – į vartų plotą buvo pataikyta vienintelį sykį.

Londono klubui šiuo metu negali padėti tokie futbolininkai kaip Romelu Lukaku, Timo Werneris, Kai Havertzas, Callumas Hodsonas-Odoi ir kiti. Ant suolo „mėlynieji“ šiandien turėjo tik šešis sveikus futbolininkus.

Užtikrintą pergalę kitame stadione iškovojo „Manchester City“ ekipa, svečiuose 4:0 nepalikusi vilčių „Newcastle United“ vienuolikei.

Pepo Guardiolos vadovaujamai ekipai du įvarčius mušė gynėjai iš Portugalijos – Rubenas Diasas (5 min.) bei Joao Cancelo (27 min.), o pergalę jau antrajame kėlinyje užtvirtino Riyadas Mahrezas (63 min.) bei Raheemas Sterlingas (86 min.).

Aštuntą pergalę paeiliui „Premier“ lygoje iškovoję „miestiečiai“ su 44 taškais tikrai išliks pirmi, tačiau jau po keleto valandų prie lyderių iki minimumo priartėti galės „Liverpool“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas