Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Balotelli vėl prisivirė košės – oro uoste susimušė su vienu iš klubo vadovų

Skandalingasis Mario Balotelli – vėl dėmesio centre ne iš gerosios pusės.

Turkijos žiniasklaida skelbia, kad 33-ejų puolėjas iš Italijos susimušė su vienu iš Adanos „Demirspor“ – klubo, kuriam šiuo metu atstovauja – vadovų.

Pasak „Ajansspor“, muštynės kilo oro uoste, Anados ekipai keliaujant namo po pralaimėjimo 0:1 prieš „Trabzonspor“ vienuolikę Turkijos čempionate.

Adanos „Demirspor“ klubo nuotr./Mario Balotelli
Adanos „Demirspor“ klubo nuotr./Mario Balotelli

„Ajansspor“ žurnalistas Orhanas Gülekas rašo, kad M.Balotelli kibo į atlapus kartu keliavusiam „Demirspor“ prezidento Murato Sancako patarėjui Gökhanui Göktürkui.

Priduriama, kad M.Balotelli po šio incidento buvo nušalintas nuo komandos.

Verta pažymėti, kad „Demirspor“ klubas išgyvena siaubingą etapą – iš paskutinių 18 rungtynių visuose turnyruose iškovota vos 1 pergalė.

Nežiba ir pats M.Balotelli. Didžiąją sezono dalį dėl kelio traumos praleidęs italas per 8 rungtynes pasižymėjo 4 sykius, o sirgalių Turkijoje yra kritikuojamas dėl nereikalingų papildomų kilogramų.

Ne vieną skandalą karjeros metu sukėlęs M.Balotelli blogų įpročių neatsikratė ir Turkijoje. Socialiniai tinklai mirga nuo jo poelgių. Kaip ir šio – tiesiog spyrio komandos draugui į užpakalį.

Po minėtų paskutinių rungtynių dėl itin prastų klubo rezultatų trauktis nusprendė ir pats „Demirspor“ prezidentas M.Sancakas.

Tiesa, kaip ir kodėl kilo minėtos muštynės – neskelbiama.

Turkijos čempionate „Demirspor“ šiuo metu žengia 12-oje pozicijoje, tačiau nuo iškritimo zonos turi tik 4 taškų atsargą.

Šiame sezone Adanos ekipa jau tris kartus keitė trenerius. Sezoną prie komandos vairo pradėjo Nyderlandų futbolo legenda Patrickas Kluivertas, bet vėliau „Demirspor“ treneravo Serkanas Damla, Cengizas Hošfikireris, o dabar ekipai vadovauja Hikmetas Karamanas.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas