Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Madrido derbyje – čempioniškas „Atletico“ mintis prislopinęs K.Benzemos kirtis

Ispanijos „La Liga“ čempionate sekmadienio vakarą sužaistas intriguojantis derbis. Nugalėtojas jame nepaaiškėjo – vėlyvą įvartį pasiekęs Madrido „Real“ klubas pasiekė lygiąsias svečiuose prieš Madrido „Atletico“ – 1:1.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Scanpix“ nuotr.

„La Liga“ čempionate užtikrintai pirmaujantis „Atletico“ klubas jau 14-ąją minutę išsiveržė į priekį.

Nuostabiai kamuolį aikštės viduryje prasimetęs Marco Llorente pabėgo į greitą ataką ir surado Luisą Suarezą, kuris preciziškai tiksliu smūgiu nuginklavo Thibaut Courtois – 1:0.

„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas
„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas

„Atletai“ daugiau progų turėjo ir per likusį pirmojo kėlinio laiką bei dalį antrojo kėlinio, tačiau sėkmingai žaidęs „Real“ vartininkas gelbėjo nuo L.Suarezo ir kitų šeimininkų žaidėjų išpuolių.

Nuostabiai savo vartus saugojo ir „Atletico“ vartų sargas Janas Oblakas. Ypač jis sužibėjo 79-ąją minutę, kai gaisrą prie „atletų“ vartų įskėlė Karimas Benzema, tačiau vartininkas iš Slovėnijos pasirūpino, kad kamuolys tinkle neatsidurtų.

Tačiau galiausiai „Real“ pasiekė savo. 88-ąją minutę K.Benzema sužaidė „sienelę“ su Casemiro ir gavęs kamuolį prie pat vartų pasiuntė jį į tinklą, išlygindamas rezultatą ir atimdamas pergalę iš „Atletico“.

Jau apie titulą galėję galvoti „Atletico“ futbolininkai nepasinaudojo proga prieš „karalius“ susikrauti 8 taškų persvarą. Su 59 taškais Diego Simeone auklėtiniai išlieka „La Liga“ viršūnėje, bet „Barca“ (56 taškai) ir „Real“ (54) nepaleidžia lyderių pernelyg toli.

Tiesa, „Atletico“ turi dar ir vienerias rungtynes atsargoje, tad jų pranašumas prieš persekiotojus gali išaugti iki 6 ir 8 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas