Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madrido „Real“ pasirašė sutartį su „Turkijos Messi“

Madrido „Real“ futbolo klubas oficialiai pranešė apie pasirašytą sutartį su „turkiškuoju Messi“ vadinamu 18-mečiu talentu Arda Guleru.

„Baltieji“ už saugą Stambulo „Fenerbahče“ komandai sumokėjo 17,5 mln. eurų. Tiesa, turkai išsiderėjo, jog gautų 20 proc. iš kito A.Gulero pardavimo.

Turkas su „Real“ pasirašė šešerių metų sutartį, o per šį laikotarpį gaus 20 mln. eurų. Dar 10 mln. eurų jis gali užsidirbti įvykdęs įvairias sutarties sąlygas.

Madridiečiai kovoje dėl A.Gulero nukonkuravo savo amžiną priešę „Barcelona“, kuri taip pat taikėsi į saugą iš Turkijos. Turku domėjosi ir gausybė kitų Europos grandų – Miuncheno „Bayern“, Dortmundo „Borussia“, „Paris Saint-Germain“, Londono „Arsenal“ ir „Manchester United“.

Su Lioneliu Messi dėl savo nuostabių įgūdžių valdant kamuolį lyginamas A.Guleras „Fenerbahče“ klube praleido du sezonus ir per šį laikotarpį pelnė septynis įvarčius.

2022 m. kovą jis tapo jauniausiu „Fenerbahče“ įvarčio autoriumi, kai pasižymėjo praėjus vos 16 dienų nuo 17-ojo gimtadienio.

Dar praėjusiais metais jis debiutavo ir Turkijos vyrų nacionalinėje komandoje.

A.Guleras yra ketvirtas „Real“ naujokas – prieš madridiečiai sudarė sutartis su Jude'u Bellinghamu, Joselu ir Franu Garcia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas