Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Man United“ treneris įsitikinęs: Cristiano Ronaldo gali būti paliktas ant suolo

„Manchester United“ treneris Ole Gunnaras Solskjaeras sako, kad Cristiano Ronaldo reikės treniruoti itin atidžiai, o portugalui reikėtų susitaikyti, kad superžvaigždė gali būti ir palikta ant suolo.

C.Ronaldo po ilgos pertraukos šeštadienį vėl apsivilko „Man United“ aprangą ir dviem įvarčiais padėjo komandai 4:1 nugalėti „Newcastle“ ekipą.

Jau antradienį Portugalijos futbolo superžvaigždė galbūt pasirodys aikštėje ir Čempionų lygos rungtynėse su Berno „Young Boys“.

„Nėra neįmanoma palikti jo ant suolo, – įsitikinęs O.G.Solskjaeras. – Jam 36-eri. Masonas Greenwoodas yra 19-kos, jam galioja tas pats. Reikia valdyti jų minutes.

Kitas dalykas toks, kad Cristiano save prisižiūri neįtikėtinai, tad žinau, kad visada greitai atsistatys. Žinoma, svarbu, kad kiekvienas žaidėjas būtų geros formos.“

Pats C.Ronaldo po debiuto švytėjo kalbėdamas su BBC.

„Labai nervinausi, – pripažino portugalas. – Galbūt to neparodžiau, bet taip jaučiausi. Tai buvo neįtikėtinas momentas. Labai jaudinausi, dieną prieš rungtynes daug galvojau, kad turiu gerai sužaisti ir įrodyti, jog galiu padėti komandai. Šis klubas yra nuostabus, labai didžiuojuosi čia būdamas. Atiduosiu viską, kad visi manimi didžiuotųsi taip pat.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas