Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Man Utd“ fronte nieko naujo: „raudonieji velniai“ ir vėl neišsaugojo persvaros

Sunkų sezoną išgyvenanti „Manchester United“ antrą kartą per pastarąją savaitę nesugebėjo išsaugoti susikurtos persvaros ir vėl prarado taškus. 25-ojo Anglijos „Premier“ lygos turo rungtynėse Ralfo Rangnicko auklėtiniai namuose 1:1 sužaidė su „Southampton“.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienio popietės rungtynės savo scenarijumi labai priminė prieš keletą dienų įvykusį „Manchester United“ ir „Burnley“ mūšį, kuris taip pat baigėsi lygiosiomis 1:1.

Mančesterio ekipa ir šįsyk pirmoji išsiveržė į priekį, kuomet 21-ąją minutę po Marcuso Rashfordo perdavimo pasižymėjo Jadonas Sancho.

Tačiau po pertraukos „raudonieji velniai“ ir vėl sugrįžo apsnūdę – 48-ąją minutę varžovų ekipos puolėjas Che Adamsas labai stipriu ir tiksliu smūgiu nuginklavo Davidą De Gea bei rezultatą išlygino.

Tai buvo dar vienos „tuščios“ Cristiano Ronaldo rungtynės – paskutinį kartą portugalas įvartį mušė gruodžio pabaigoje. Šiame mače „Man Utd“ superžvaigždė į nuošalę pateko abu sykius, kuomet jo ekipa surengė rezultatyvius išpuolius.

R.Rangnicko kariauna su 40 taškų rikiuojasi penktoje pozicijoje, tačiau artimiausiu metu ši ekipa turnyrinėje lentelėje gali smigti ir dar žemiau, mat juos aplenkti galės Londono „Arsenal“ bei „Tottenham“.

„Southampton“ yra dešimti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas