Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ dramatiškai išplėšė pergalę ir turėdami vienu žaidėju mažiau

Anglijos futbolo čempionate šeštadienį labai arti prarastų taškų buvo vienas lyderių „Manchester City“, tačiau net ir nuo 26 min. turėdami vienu žaidėju mažiau „miestiečiai“ sugebėjo išplėšti pergalę prieš Londono „Fulham“ rezultatu 2:1 (1:1).
Erlingas Haalandas švenčia pergalingą įvartį.
Erlingas Haalandas švenčia pergalingą įvartį. / AP nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Mančesterio komandą 17 min. į priekį išvedė Julianas Alvarezas, bet jau 26 min. Joao Cancelo uždirbo baudinį į savo komandos vartus, gavo raudonąją kortelę ir paliko komandą žaist dešimtiese. Netrukus Andreasas Pereira įmušė baudinį iš išlygino rezultatą.

Pašalinimas mažai ką pakeitė rungtynių stiliuje, tačiau „Manchester City“ vyriausiasis treneris Josepas Guardiola antrajame kėlinyje vis dėlto buvo priverstas mesti į kovą Philą Fodeną ir Erlingą Haalandą. Pastarasis įmušė jau 74 min., bet VAR įvartį atšaukė dėl nuošalės.

Galiausiai norvegas savo pasiekė tiksint teisėjo kompensuoto laiko paskutinėms akimirkoms, kai įmušė už pražangą prieš Keviną de Bruyne skirtą baudinį.

Po šios pergalės „Manchester City“ (13 rungtynių) taškų kraitis išaugo iki 32 ir leido komandai bent trumpam vėl sugrįžti į pirmąją turnyro lentelės vietą. 31 tašką turintis Londono „Arsenal“ savo 13-ąsias rungtynes žais sekmadienį su Londono „Chelsea“.

Per kitas šeštadienio rungtynes „Leed“ namie palaužė „Bournemouth“ ekipą 4:3 (nors antrojo kėlinio pradžioje dar atsiliko 1:3), „Brighton“ taip pat permainingame mače svečiuose 3:2 įveikė „Wolverhampton“, „Leicester“ varžovų teritorijoje 2:0 nugalėjo Liverpulio „Everton“, o „Nottingham“ su „Brentford“ sužaidė lygiosiomis 2:2.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas