Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Manchester City“ galvos skausmas – nežinia dėl E.Haalando sugrįžimo

„Manchester City“ ką tik šventė laimėtą FIFA pasaulio futbolo klubų čempionato taurę, tačiau rūpesčių Pepui Guardiolai netrūksta.

Didžiausias iš jų – nežinia, kada vėl galės žaisti rezultatyviausias komandos futbolininkas, rekordus praėjusiame Anglijos „Premier“ lygos sezone gerinęs Erlingas Haalandas.

23-ejų 195 cm puolėjas yra patyręs stresinę pėdos traumą, kurios gijimą prognozuoti – itin sunku.

„Jis jaučiasi geriau, bet vis dar nedalyvauja treniruotėse. Jis sportuoja individualiai, bet ne su komanda“, – po pergalės 3:1 prieš Liverpulio „Everton“ kalbėjo P.Guardiola.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas ir Pepas Guardiola
AFP/„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas ir Pepas Guardiola

„Tikiuosi, kad sausio mėnesį jis jau galės mums padėti. Gruodis – itin įtemptas. Jis yra patyręs stresinę traumą. Labai skausmingą.

Erlingas nėra toks kaip Philas (Fodenas). Mažas ir liesas. Erlingas – didžiulis, aukštas. Dėl to kartais jam sunkiau sugrįžti“, – tęsė „Manchester City“ vairininkas.

Anglijos čempionų titulą ginantis klubas šiuo metu užima 4 vietą. „Man City“ nuo lyderio „Liverpool“ klubo atsilieka 5 taškais, bet yra sužaidęs rungtynėmis mažiau.

Minėtame mače su „Everton“ traumą dar patyrė ir Johnas Stonesas, nuo rugpjūčio vis dar nerungtyniauja vienas lyderių Kevinas De Bruyne, o nuo gruodžio pradžios ir puikiai į komandą įsiliejęs naujokas Jeremy Doku.

„Scanpix“ nuotr./Pepas Guardiola guodžia Keviną De Bruyne
„Scanpix“ nuotr./Pepas Guardiola guodžia Keviną De Bruyne

„J.Stonesas patyrė čiurnos traumą. Neatrodo gerai, – atsiduso P.Guardiola. – Kevinas (De Bruyne) jau sportuoja su komanda. Iki jo sugrįžimo liko nedaug, bet negalime paskubėti, nes jis vėl susižeis. Turime būti atsargūs. Jis buvo patyręs sunkią traumą.

Viskas priklauso nuo gydytojų. Jie ateina ir man pasako, kurie žaidėjai gali žaisti, o kurie – ne. Tuomet aš renku komandą.“

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?