Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Manchester City“ pašalino „Bayern“ klubą, pusfinalyje – Milano derbis

Šio sezono UEFA Čempionų lygoje liko tik keturi patys stipriausi klubai.
Erlingas Haalandas
Erlingas Haalandas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžiausią intrigą kėlusioje poroje savo pranašumą apgynė „Manchester City“ klubas, vėlyvą trečiadienio vakarą išvykoje su Miuncheno „Bayern“ ekipa sužaidęs lygiosiomis – 1:1 (0:0).

Pirmąsias rungtynes Anglijoje Pepo Guardiolos treniruojamas „City“ klubas buvo laimėjęs triuškinamu rezultatu 3:0.

Dar vienu košmaru rungtynės Vokietijoje tapo „Bayern“ gynėjui Dayot Upamecano. Pirmajame kėlinyje jis užsidirbo raudoną kortelę stabdydamas Erlingą Haalandą. Prancūzą išgelbėjo tik netrukus užfiksuota nuošalė – pašalinimas buvo panaikintas.

Vėliau tas pats D.Upamecano savo baudos aikštelėje sužaidė ranka ir teisėjas Clementas Turpinas skyrė 11 m baudinį, o „Bayern“ gynėją vėl išgelbėjo tik virš vartų šovęs E.Haalandas.

Antrajame kėlinyje D.Upamecano suklydo dar sykį, paslydęs prie savo vartų, o tuo pasinaudojęs E.Haalandas šįkart šovė tiksliai (57 min.).

Bavarams išlyginti rezultatą pavyko tik rungtynių pabaigoje, kai dar vieną 11 m baudinį sėkmingai realizavo į vartų vidurį smūgiavęs Joshua Kimmichas (83 min.).

Verta pažymėti, jog „Bayern“, prieš seriją su „City“ netikėtai atleidęs Julianą Nagelsmanną ir treneriu paskyręs Thomasą Tuchelį, iš paskutinių 5 rungtynių laimėjo tik vienerias.

Pats T.Tuchelis už pernelyg audringus ginčus trečiadienio rungtynes baigė anksčiau laiko – „Bayern“ strategui buvo parodytos dvi geltonos kortelės.

Kito ketvirtfinalio atsakomosios rungtynės taip pat baigėsi lygiosiomis.

Milano „Inter“ klubas namie sužaidė 3:3 (1:1) su Lisabono „Benfica“, bet žengė tolyn, nes pirmąją kovą Portugalijoje buvo laimėjęs – 2:0.

Įvarčius „Inter“ ekipai trečiadienį mušė Nicolo Barella (14 min.), Lautaro Martinezas (65 min.) ir Joaquinas Correa (78 min.).

Svečių gretose pasižymėjo Fredrikas Aursnes (38 min.), Antonio Silva (86 min.) ir per pridėtą laiką rezultatą lyginęs Petaras Musa (90+5 min.).

Puikų sezoną žaidusiai „Benfica“ ekipai, įskaičiuojant ir Portugalijos čempionatą, tai buvo ketvirtos nelaimėtos rungtynės iš eilės.

Tuo metu „Inter“ žengė į pusfinalį, kuriame sutiks amžiną priešininką – miesto kaimyną „AC Milan“ klubą.

„Manchester City“ dėl vietos finale kovos su Čempionų lygos titulą ginančiu karališkuoju Madrido „Real“ klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas