Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Manchester City“ pasityčiojo iš „Queens Park Rangers“ – 6:0

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje žaidžiamos dvejos rungtynės. Jau pasibaigusiame pirmame susitikime svarbią pergalę iškovojo dėl antros vietos čempionate kovojantis „Manchester City“. Mančesterio ekipa namie net 6:0 (2:0) sutriuškino lygos autsaiderius „Queens Park Rangers“ futbolininkus.
Robertui Greenui apsaugoti vartų nuo Sergio Aguero nepavyko
Robertui Greenui apsaugoti vartų nuo Sergio Aguero nepavyko / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Į priekį „Manchester City“ išsiveržė dar ketvirtą susitikimo minutę. „Išmaudęs“ tris šalia buvusius varžovų gynėjus bei vartininką, kamuolį į vartus pasiuntė Sergio Aguero. 20 min. įvartį pelnė ir „Queens Park Rangers“ puolėjas Charlie Austinas, tačiau jis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės. Neįmuši tu – įmuša šau: aikštės šeimininkai persvarą padvigubino dar pirmame kėlinyje, kada atlikdamas baudos smūgį įvartį pelnė Aleksandaris Kolarovas.

Po pertraukos vaizdas nesikeitė – „Queens Park Rangers“ ir toliau buvo patrankų mėsa. 50-ą minutę po grubios varžovų klaidos vienas prieš vartininką atsidūrė ir antrą savo įvartį pelnė S.Aguero, o po 15 minučių tas pats S.Aguero realizavo ir 11 metrų baudinį – 4:0. Argentinietis prisidėjo ir prie penkto savo komandos įvarčio, kai 70-ą minutę atliko rezultatyvų perdavimą Jamesui Milneriui. „Queens Park Rangers“ pažeminimas tuo nesibaigė: 87-ą min. pasižymėjo ir Davidas Silva.

Likus dviem turams iki sezono pabaigos, antroje vietoje esantis „Manchester City“ trečią vietą užimančius Londono „Arsenal“ futbolininkus lenkia trimis taškais. Tiesa, varžovai yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau. Iškovoję tris taškus, „Manchester City“ užsitikrino ne žemesnę kaip ketvirtą vietą lygoje, o kartu ir kelialapį į kitų metų UEFA Čempionų lygą.

23-ią pralaimėjimą patyrę „Queens Park Rangers“ prarado galimybes užimti aukštesnę nei 19 vietą čempionate bei po sezono iškris į žemesnį divizioną.

Sekmadienį taip pat susitiks Londono „Chelsea“ ir „Liverpool“ ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas