Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės „Sūduvoje“ – naujokas iš Argentinos

Marijampolės „Sūduva“ pasirašė kontraktą iki 2021 metų sezono pabaigos su vidurio saugu iš Argentinos Nicolas Gorobsovu.
Nicolas Gorobsovas
Nicolas Gorobsovas / „Sūduvos“ nuotr.

30-metis futbolininkas ankstyvoje jaunystėje persikėlė treniruotis į Italiją, čia pradėjo profesionalo karjerą, turi ir Italijos piliečio pasą.

„Sūduvos“ naujokas Apeninų pusiasalyje priklausė „Vicensa“ ir „Torino“, pastarojo klubo buvo skolinamas įvairioms kitoms komandoms.

2014-aisiais N.Gorobsovas atsisveikino su „Torino“ ir persikėlė į Rumuniją, kurioms klubams jau buvo skolintas anksčiau. Vėliau saugas taip pat atstovavo Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis), trumpam buvo prisijungęs prie gimtinės „Parana“ ir „Miami United“ (JAV) klubų.

2018-ųjų viduryje argentinietis grįžo į gerai pažįstamą Rumuniją, kurioje sezoną atstovavo Chiajnos „Concordia“, o nuo 2019-ųjų vidurio žaidė „Voluntari“ ekipoje.

2019-2020 m. sezone N.Gorobsovas Rumunijos aukščiausioje lygoje žaidė per 31 rungtynes ir dukart – Rumunijos taurės turnyre. Pastarąsias oficialias rungtynes „Sūduvos“ naujokas sužaidė rugpjūčio 5-ąją.

Iš viso Rumunijos aukščiausioje lygoje N.Gorobsovas yra sužaidęs 151 mačą, o su Tirgu Murešo ASA tapo šalies Supertaurės laimėtoju.

Argentinietis galės padėti „Sūduvai“ jau ateinantį ketvirtadienį, kai marijampoliečiai žais UEFA Europos lygos trečiojo atrankos etapo rungtynes Suomijoje prieš Kuopijo „KuPS“ komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas