Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bundeslygos įvarčių mašina grįžta namo

Vokietijos rinktinės puolėjas Mario Gomezas grįžta į „Stuttgart“ klubą, su kuriuo yra laimėjęs Bundeslygos čempiono titulą 2007 metais. Jis pereina iš „Wolfsburg“ komandos.
Mario Gomezas
Mario Gomezas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Stuttgart“ pranešė, jog su 32 metų M.Gomezu sudarė sutartį iki pat 2020 metų.

M.Gomezas pradėjo karjerą Štutgarto jaunimo komandoje. Jis debiutavo Bundeslygoje 2007 metais, o paskui žaidė Miuncheno „Bayern“, Florencijos „Fiorentina“ ir Stambulo „Bešiktas“ klubuose, prieš prisidėdamas prie „Wolfsburg“ 2016 metais.

Praėjusį sezoną jis įmušė 16 įvarčių Bundeslygoje, kur peržengė viso 150 įvarčių žymę. Tačiau šio sezono pirmoje dalyje M.Gomezas per 15 mačų pasižymėjo tik kartą. Tai paskatino pokyčius.

„Jaučiuosi labai laimingas, sugrįžęs namo, kur man viskas ir prasidėjo“, – sakė M.Gomezas, pažadėjęs atiduoti visas jėgas, kad klubas pakiltų.

Mario Gomezas
Mario Gomezas

Žiemos pertrauką „Stuttgart“ klubas pasitiko 14 vietoje tarp 18 komandų Bundeslygoje. Vos du taškai skiria nuo iškritimo zonos.

Pranešama, jog Štutgarto klubas sumokėjo daugiau nei 3 mln. eurų už puolėją, kuris yra sužaidęs 71 mačą Vokietijos rinktinėje ir įmušęs 31 įvartį.

Tuo pat metu „Stuttgart“ nutraukė nuomos 19-mečio kroato Josipo Brekelo nuomos sutartį – futbolininkas grįžta į „Wolfsburg“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas