Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marškinėliais keistis atsisakęs Cristiano Ronaldo piktinasi: „Jie nebandė laimėti“

Portugalijos rinktinės superžvaigždė Cristiano Ronaldo po antradienio vakaro lygiųjų su Islandija piktinosi varžovų žaidimu, kaltindamas juos ne tik pernelyg aktyvia gynyba, bet ir per stipriu šventimu po rungtynių. TV kameros užfiksavo C.Ronaldo atsisakymą po mačo keistis marškinėliais su varžovu.
Cristiano Ronaldo rungtynes baigė tuščias
Cristiano Ronaldo rungtynes baigė tuščias / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Neskaitant puikaus perdavimo pirmajame kėlinyje, po kurio Nani neįmušė įvarčio iš patogios situacijos, pats C.Ronaldo sužaidė labai blankias rungtynes.

Vis dėlto Madrido „Real“ ir rinktinės lyderiui tai nesutrukdė piktintis Islandijos rinktinės žaidimu.

„Mane tai erzino – mes bandėme pasiekti pergalę, o Islandija nebandė nieko. Jie sukūrė dvi progas per 90 minučių, įmušė įvartį ir po to visi žaidėjai sulindo į gynybą, jie pastatė autobusą.

Portugalija bandė žaisti futbolą, bandė laimėti rungtynes. Islandai galvojo tik apie gynybą ir žaidė kontratakomis. Mes turėjome iškovoti tris taškus, tačiau jiems sekėsi“, – po mačo kalbėjo C.Ronaldo.

Portugalui užkliuvo ne tik islandų žaidimas, bet ir džiaugsmas dėl lygiųjų su tituluotais ir kur kas stipresniais varžovais.

„Pagal jų šventimą rungtynių pabaigoje maniau, kad jie laimėjo Europos čempionatą. Tai buvo neįtikėtina. Tai silpnųjų mąstymas, nemanau, kad jie kažką pasieks šiame turnyre“, – kalbėjo C.Ronaldo.

Portugalijos ir Islandijos rungtynių apžvalga

Islandų gynėjas: C.Ronaldo – nevykėlis

Sužinoję apie C.Ronaldo žodžius islandai skolingi neliko. Visas rungtynes puikiai prieš portugalą gynęsis Kari Arnasonas pavadino Cristiano nevykėliu.

„Jis tiesiog įskaudintas nevykėlis. Jis nenorėjo pralaimėti. Ko jis tikisi – kad mes prieš juos žaisime kaip „Barcelona“?

Žinoma, kad mes nebuvome favoritai, mes žaidėme kaip silpnesnė komanda ir galėjome laimėti rungtynes. Mums nepasisekė“, – po rungtynių sakė K.Arnasonas.

Gynėjas teigė, kad jokio specialaus plano, kaip stabdyti C.Ronaldo, islandai neturėjo. Komandos treneriai tiesiog liepė niekada neišleisti jo iš akių.

„Visi žino, koks tai geras futbolininkas. Negalima jo palikti neprižiūrėto, visą laiką turi žinoti, kur jis yra. Neturėjome jokio specialaus plano prieš jį, tiesiog niekada nepaleidome iš akių ir tai puikiai suveikė“, – teigė K.Arnasonas.

Cristiano Ronaldo atsisako keistis marškinėliais su islandu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas