Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 09 /16:47

Mažojo futbolo rinktinės vicekapitono kryžkeliai: įtariamas dėl narkotikų ir kontrabandos

Lietuvos mažojo futbolo rinktinės vicekapitonas Matas Venslauskas – suimtas. Įtariama, kad vyras disponavo narkotinėmis medžiagomis ir buvo susijęs su 2 mln. eurų vertės cigarečių kontrabanda.

Šią informaciją paskelbė lrytas.lt žurnalistas Laurynas Ribakas.

25-erių gynėjas rugsėjį kartu su mažojo futbolo rinktine dalyvavo pasaulio čempionate Vengrijoje. Ten lietuviai grupėje užėmė trečiąją vietą, nusileidę Slovėnijai ir Lenkijai, bet aplenkę Maroką ir Kosta Riką.

„Atstovauti savo šaliai yra didžiulė garbė ir įvertinimas. Šiai marškinėliai yra „sunkūs“, kadangi juos užsivilkus jauti tikrai didžiulę atsakomybę ir norą atiduoti visą save“, – prieš išvykdamas į čempionatą teigė jurbarkiškis M.Venslauskas, bet panašu, kad visą save jis atidavė ne tik mažojo futbolo aikštynuose.

Jurbarkiečiai M.Venslauskas ir jo vyresnysis brolis Rokas Venslauskas įtariami dėl disponavimo labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu bei stambios, beveik 2 milijonų vertės, cigarečių kontrabandos.

Praėjusią savaitę Jurbarke vykdytose kratose buvo rastas ir paimtas 1 kilogramas kokaino.

Rasto kokaino vertė – apie 100 tūkst. eurų. Iš tokio kiekio galima pagaminti 4 tūkst. dozių.

Narkotikai buvo skirti Lietuvos rinkai, jie atgabenti iš kitos Europos Sąjungos valstybės, kurios prokurorai neįvardija.

Taip pat šių metų liepą Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, bendradarbiaudami su Muitinės Kriminalinės policijos pareigūnais, Klaipėdos jūrų uoste sulaikė virš 2 milijonų eurų vertės cigarečių kontrabandos krovinį, kuris buvo gabenamas jūriniame konteineryje.

Marijampolės apylinkės teismas dviem įtariamiesiems paskyrė kardomąsias priemones – R.Venslauskui skirtas suėmimas trims mėnesiams, M.Venslauskui – dviem mėnesiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas