Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Milan“ jau pradėjo stiprintis – įsigijo pajėgų gynėją iš Ispanijos

Pirmą kartą po trejų metų pertraukos į Europos turnyrus patekęs „AC MIlan“ klubas jau ėmėsi formuoti kito sezono komandą. Pranešama apie 26 metų gynėjo Mateo Musacchio įsigijimą.
Mateo Musacchio
Mateo Musacchio / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Argentinoje gimęs ir futbolininko karjerą pradėjęs vidurio gynėjas dar 2009 metais atvyko į Ispanijos klubą „Villarreal“, kur iki šiol praleido visą karjerą Europoje.

Perėjimas dar nėra oficialiai įregistruotas, tačiau neslepiamas – „Milan“ klubo „Twitter“ paskyroje jau skelbta apie M.Musacchio medicininę apžiūrą Italijoje.

Iš Buenos Airių „River Plate“ 2009 m. persikėlęs M.Musacchio metus žaidė „Villarreal“ dublerių komandoje, o vėliau įsitvirtino ir pagrindinėje sudėtyje. Nuo 2010 metų iki šio sezono pabaigos už „Villarreal“ jis iš viso sužaidė 249 rungtynes, pasižymėjo 7 įvarčiais.

Nors jo ir Ispanijos klubo sutartis baigsis 2018 metų vasarą, tačiau „Milan“ už M.Musacchio paklos 18 mln. eurų, su juo pasirašys ketverių metų kontraktą.

Italijos spauda praneša, kad antruoju „Milan“ naujoku dar vasarai nepasibaigus turėtų tapti „Wolfsburg“ klubo krašto gynėjas Ricardo Rodriguezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas