Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Milan“ toliau vargsta, Neapolyje – pašalintas vartininkas ir R.Lukaku debiutinis įvartis

Italijos futbolo čempiono titulą susigrąžinti svajojantis „Milan“ sezono pradžioje toliau stringa.
Rafaelis Leao
Rafaelis Leao / AP nuotr.

Šeštadienio vakarą Milano ekipa išvykoje sužaidė lygiosiomis su Romos „Lazio“ 2:2 (1:0) ir po 3 turų savo sąskaitoje turi tik 2 taškus.

Romoje svečius 8 min. į priekį išvedė Strahinja Pavlovičius, bet 62 min. Valentinas Castellanosas rezultatą išlygino, o 66 min. Boulaye Dia išvedė šeimininkus į priekį.

„Milan“ nuo pralaimėjimo 72 min. išgelbėjo tik prieš 2 minutes aikštėje pasirodę žaidėjai – po Tammu Abrahamo perdavimo pasižymėjo Rafaelis Leao.

Per kitas sekmadienio rungtynes „Bologna“ ir „Empoli“ sužaidė 1:1 (1:1), „Lecce“ namie įveikė „Cagliari“ 1:0 (1:0), o „Napoli“ savo aikštėje palaužė „Parma“ 2:1 (0:1).

„Parma“ per šias rungtynes ilgai pirmavo, bet paleido taškus iš savo rankų jau per teisėjo kompensuotą laiką. Svečių nemalonumai prasidėjo 75 min., kai antrą kartą buvo įspėtas ir aikštę turėjo palikti vartininkas Zionas Suzuki. Visi leidžiami keitimai jau buvo atlikti, tad pirštines teko mautis aikštės žaidėjui Enrico Del Prato.

Neapolio komandai rezultatą 92 min. išlygino komandos naujokas Romelu Lukaku, o pergalę 96 min. smūgiu galva išplėšė Andre-Frankas Zambo Anguissa.

Po šeštadienio kovų „Serie A“ pirmauja po 7 taškus turintis Milano „Inter“ ir „Torino“, kuriam dėl traumos padėti dar negali Gvidas Gineitis.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas