Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 10

„Murmėjimus ir burbėjimus“ girdėjęs T.Danilevičius žvelgia Šveicarijos kryptimi

2018-aisiais į Lietuvos futbolo federacijos prezidento postą žengęs Tomas Danilevičius penktadienio popietę atsisveikino su šiomis pareigomis. Pagrindinių funkcionierių pasitikėjimą praradęs rezultatyviausias visų laikų rinktinės žaidėjas kalbėdamas su 15min atmušinėjo jam pasiųstas kritikos strėles ir užsiminė apie tolesnius karjeros žingsnius.

Paskutiniai mėnesiai LFF prezidento pareigose buvo sunkūs T.Danilevičiui. Politikų spaudžiama federacija buvo priversta verstis per galvą ir keisti įstatus, o tai įplieskė nesutarimo laužus uždaruose posėdžiuose Stadiono gatvėje.

Vykdomojo komiteto (VK) nariai priekaištavo T.Danilevičiui, kad šis daug laiko praleidžia Šveicarijoje, kur gyvena šeima, o ne Lietuvoje. Priekaištai liejosi ir dėl situacijos kontroliavimo, nepakankamo bendravimo.

15min žiniomis, viename posėdžių VK nariai net svarstė kelti nepasitikėjimo prezidentu klausimą.

„Oficialaus klausimo darbotvarkėje dėl nepasitikėjimo niekada nebuvo, – pabrėžė su 15min bendravęs T.Danilevičius. – Laikui bėgant, ypač paskutiniu metu, iššūkiai buvo labai sudėtingi, visi buvo įsitempę, girdėjosi visokiausių murmėjimų ir burbėjimų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas