Sportas gyvai

N.Mačiulio magija tęsiasi – „Kauno Žalgiris“ laimėjo trečią kartą iš eilės

Lietuvos futbolo „TOPsport A lygos“ IX turas šeštadienį prasidėjo „Kauno Žalgirio“ pergale namie prieš Marijampolės „Sūduvą“ 2:1 (1:1).
Nerijus Mačiulis
Nerijus Mačiulis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno komanda išsiveržė į priekį jau 6 min., kai po perdavimo iš kairiojo krašto kamuolį į vartus pasiuntė Armandas Kučys.

„Sūduva“ rezultatą išlygino per teisėjo kompensuotą pirmojo kėlinio laiką, kuomet už pražangą prieš Motiejų Burbą skirtą baudinį įmušė Steve'as Lawsonas.

„Kauno Žalgiris“ tokią pat progą pasižymėti gavo 57 min., kai po VAR peržiūros buvo užfiksuota Tautvydo Burdzilausko pražanga prieš Gratą Sirgėdą. Baudinį mušti stojo pats nukentėjusysis, bet marijampoliečių vartininkas Giedrius Zenkevičius smūgį atrėmė.

Persvarą kauniečiai susigrąžino 73 min., kai po perdavimo iš dešiniojo krašto smūgiu galva įvartį įmušė Vilius Armanavičius.

„Kauno Žalgiriui“ tai buvo trečioji pergalė iš eilės nuo tos akimirkos, kai vyriausiojo trenerio pareigas iš atleisto švedo Gleno Stahlio perėmė Nerijus Mačiulis.

Ši pergalė Kauno klubui leido savo taškų kraitį išauginti iki 13 taškų ir pakilti į 4 vietą. „Sūduva“ (9 taškai) lieka septinta.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius