Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
18:28

Nauji potėpiai K.Mbappe skandale – lytiniai santykiai ir sąmokslo teorija

Mįslingą vieno geriausių pasaulio futbolininkų – prancūzo Kyliano Mbappe – viešnagę Stokholme vis dar gaubia didžiulis paslapčių kamuolys, bet detalių ryškėja vis daugiau.

Viskas prasidėjo nuo to, kad K.Mbappe pasiprašė nebūti kviečiamas į nacionalinę Prancūzijos ekipą, kurios praėjusią ir šią savaitę laukė UEFA Tautų lygos mačai su Izraeliu (laimėjo 4:1) bei Belgija (2:1).

Madrido „Real“ puolėjas motyvavo sveikatos problemomis, bet sukėlė rimtą pasipiktinimą šalyje, paaiškėjus, kad tuo metu, kai jo tautiečiai varžėsi su Izraeliu, jis linksminosi Švedijos sostinėje Stokholme.

Pasislėpti nuo dėmesio garsiajam svečiui nepadėjo ir veidą dengusi kaukė.

Dar didesnis skandalas kilo Švedijos žiniasklaidai ėmus skelbti apie policijos pradėtą tyrimą dėl išprievartavimo. Galimo nusikaltimo vieta – prabangus viešbutis, kuriame su bičiuliais ir buvo apsistojęs K.Mbappe.

Portalas „Expressen“ pirmasis pranešė, kad „pagrįstu įtariamuoju“ yra laikomas būtent K.Mbappe. Šią informaciją, remdamasis savo šaltiniais, vėliau patvirtino ir nacionalinis švedų transliuotojas SVT.

Futbolo žvaigždė reagavo žaibiškai. „Melagingos žinios!!!!“ – socialiniame tinkle X su keturiais šauktukais pranešė K.Mbappe profilis.

„Tai taip nuspėjama, prieš pat bylos nagrinėjimą, tarsi būtų atsitiktinumas“, – prancūziškai žinutę užbaigė futbolininkams, sufleruodamas apie jo teisinius ginčus su buvusiu klubu Paryžiaus „Saint-Germain“ dėl 55 mln. eurų, kurių teisme reikalauja K.Mbappe.

Futbolininko atstovai vėliau pranešė, kad imsis teisinių veiksmų ir prieš švedus, įvėlusius K.Mbappe į prievartavimo skandalą.

Dabar šioje mįslingoje istorijoje aiškėja daugiau detalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito