Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negražios skyrybos: PSG liko skolingi Kylianui Mbappe milžinišką sumą

Kylianas Mbappe jau sužaidė paskutines savo rungtynes su „Paris Saint-Germain“ marškinėliais ir vasarą veikiausiai papildys Madrido „Real“ klubą. Tačiau prancūzo skyrybos su Paryžiaus komanda, panašu, nebus gražios.

Prancūzijos dienraštis „L'Equipe“ pranešė, kad PSG nesumokėjo K.Mbappe atlyginimo už balandžio mėnesį ir priedo, kuris jam priklausė dar vasarį.

Teigiama, kad Prancūzijos čempionai savo ryškiausiai pastarųjų metų žvaigždei yra skolingi net 80 mln. eurų.

Priedas K.Mbappe turėjo atitekti dėl „ištikimybės“ punkto, nurodyto jo kontrakte. Vis dėlto Paryžiaus klubas yra įsitikinęs, kad žaidėjas jį pažeidė, nes dar vasario mėnesį komandos viduje prasitarė, kad po sezono paliks Prancūzijos ekipą.

Paryžiečiai taip pat pyksta dėl to, jog K.Mbappe palieka komandą už dyką – jo sutartis su PSG baigėsi, tad puolėjas į Ispaniją gali keltis „Real“ klubui nesumokėjus nė cento.

Situaciją jau nagrinėja abiejų pusių advokatai, o atvejis netrukus turėtų atsidurti teisme.

„L'Equipe“ atkreipė dėmesį ir į tai, kad K.Mbappe prieš kelias savaites pranešdamas apie savo sprendimą palikti Paryžiaus komandą nepadėkojo klubo savininkui Nasserui Al-Khelaifi. Tai siejama su futbolininkui neišmokėta didžiule suma.

PSG klubas sezoną užbaigė su Prancūzijos čempionų titulu ir šalies taure, kurią iškovojo praėjusį savaitgalį finale nugalėjęs Liono „Olympique“ klubą. Paskutinėse rungtynėse su Paryžiaus klubo apranga K.Mbappe įvarčio įmušti nesugebėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas