Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Netflix“ dokumentiką pristatantis Neymaras žada: pamatysite tikrąjį mane

Neymaras ruošiasi praskleisti savo gyvenimo šydą „Netflix“ dokumentikoje, kurioje, kaip sako brazilas, pasaulis pamatys jo tikrąjį veidą.

Trijų dalių dokumentinis serialas „The Perfect Chaos“ („Tobulas Chaosas“ – liet.) pasakos apie Neymaro gyvenimą, taip pat apie marketingo operacijas, atliekamas jo tėvo.

Charleso Rodriguezo kurta dokumentika bus paviešinta šį mėnesį.

„Tie, kurie mane žino, supranta, koks aš esu ir kas man svarbu, – ESPN sakė Neymaras. – O tie, kurie manęs nežino ir tiesiog kalba blogus dalykus apie mane – juos patraukiu į šalį. Tačiau tikiu, kad ir šitie žmonės pažiūrės dokumentiką ir pakeis savo požiūrį, tikiu, kad jie mane pamėgs. Bent kažkiek.

Tikrąjį mane žino vos keli žmonės: artimiausi draugai, šeima, kai kurie komandos draugai. Dabar galėsiu parodyti savo gyvenimą, koks esu kasdienybėje, koks aš esu tėvas, sūnus, brolis. Tikiuosi, kad ši dokumentika parodys mano nematytą pusę žmonėms. Ties tuo mes dirbame, rodysime tikrovę ir tai man svarbiausia.“

„Santos“ ir „Barcelona“ klubuose anksčiau žaidęs, o dabar „Paris Saint-Germain“ komandos marškinėlius vilkintis brazilas anksčiau šiame sezone tapo rezultatyviausiu rinktinės futbolininku pasaulio čempionato atrankose.

„Tobulas Chaosas bus dokumentikos pavadinimas, nes mano gyvenimas toks buvo visada, – pasakojo Neymaras. – Būdamas 6 mėnesių papuoliau į nelaimę su savo šeima ir tas chaosas prasidėjo. Mes atsistojome ant kojų ir man nieko blogo nenutiko. Vėliau tapau futbolininku ir turėjau labai džiugių momentų, bet netrūko ir chaoso. Bet visame šiame chaose viskas veikė puikiai, nes gyvenu labai gerą gyvenimą, esu už viską labai dėkingas: už šeimą, draugus, už viską, ką Dievas man davė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas