Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėtas C.Ronaldo pažadas Madridui: „Greitai sugrįšiu“

Cristiano Ronaldo sugrįžo į Madridą ir pažadėjo „greitai sugrįžti į šį miestą“. Tokį netikėtą pažadą portugalas davė atsiimdamas prestižinį „Marca Leyenda“ apdovanojimą.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Marca legendos“ prizas C.Ronaldo skirtas už įspūdingą profesionalaus futbolininko karjerą bei jo indelį į šios sporto šakos, klubo ir miesto populiarinimą visame pasaulyje.

Madrido „Real“ ekipoje C.Ronaldo praleido dešimtmetį ir per šį laikotarpį keturis kartus iš savo penkių laimėjo „Ballons d’Or“ apdovanojimą, keturis kartus triumfavo Čempionų lygoje, laimėjo du Ispanijos čempionatus, dvi šios šalies taures.

Per 438 mačus puolėjas įmušė net 450 įvarčių.

Praėjusią vasarą C.Ronaldo daug kam netikėtai persikėlė į Turino „Juventus“, norėdamas naujų iššūkių, tačiau sugrįžęs į Ispaniją, neslėpė, jog ilgisi šios šalies, o palikti „Los Blancos“ buvo labai sunku.

„Palikti Madridą ir klubą buvo labai liūdna. Man taip pat buvo sunku praeityje atsisveikinti ir su Mančesteriu, tačiau privalėjau priimti šiuos sprendimus, atsižvelgdamas į gyvenimo aplinkybes. Praleidau Madride daugybę metų, mano vaikai gimė čia, ilgiuosi šio miesto vis labiau“, – atviravo portugalas.

C.Ronaldo tikino, kad didžiausio Ispanijos sporto dienraščio įteiktas specialus prizas tikrai ras vietą jo apdovanojimų kambaryje.

„Mano muziejuje šis trofėjus ras ypatingą vietą. Madridas visada buvo ypatingas. Keliavau labai daug, bet tik keli miestai man kėlė tokius jausmus kaip šis. Malonu, jog įvertina už tai, ką nuveikiau šio miesto ir komandos labui. Man tai yra labai svarbu. Didžiuojuos tuo ir tikiuosi, jog greitai sugrįšiu“, – kalbėjo C.Ronaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas