Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neymaras: „Brazilija kiekviename susitikime laikoma favorite“

„Esu patenkintas, kad buvau išrinktas naudingiausiu Brazilijos ir Meksikos nacionalinių futbolo rinktinių susitikimo žaidėju, tačiau manau, kad daug svarbiau yra komandinis rezultatas. Be komandos nebūčiau galėjęs tapti geriausiu“, – sakė jaunasis Brazilijos talentas Neymaras, rašo as.com.
Neymaras pelnė pirmą įvartį rungtynėse prabėgus vos trims minutėms
Neymaras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

FIFA konfederacijų taurės turnyre Brazilijoje šeimininkų komanda 2:0 įveikė Meksikos rinktinę ir užtikrintai žengia į priekį. Rinktinės pažiba teigia, kad komanda stengiasi išlaikyti šaltą protą ir neskraidyti padebesiais.

„Mūsų laukia susitikimas su Italija – didžia komanda ir tikimės, kad pasirodysime puikiai“, – sako Neymaras ir priduria, jog „Brazilija kiekviename susitikime yra laikoma favorite, tačiau tai neturėtų užkelti žaidėjų ant pjedestalo ir leisti įtikėti lengvomis pergalėmis.“

Nuo rudens į Barseloną atvykstantis brazilas džiaugiasi, kad jau antrą kartą konferedacijų taurės turnyre yra išrenkamas naudingiausiu žaidėju, bet kartu pabrėžia, kad svarbesnis buvo komandos draugų elgesys.

„Be ekipos nebūčiau galėjęs būti geriausiu. Varžybos kaskart yra vis sudėtingesnės, o mes kaskart vis labiau pasitikime savimi“, – teigia futbolininkas.

Neymaras susitikimuose su Meksikos ir Japonijos nacionalinėmis rinktinėmis pelnė po vieną įvartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito