Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Niko Kovačas Monake debiutavo neįkvepiančiu rezultatu

Praėjusį rudenį Miuncheno „Bayern“ klubo atleistas, o prieš mėnesį „AS Monaco“ vairą perėmęs Niko Kovačas debiutavo savo naujajame klube. Kroato debiutas Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse vos neprisvilo.
Niko Kovačas
Niko Kovačas / „Scanpix“ nuotr.

„AS Monaco“ klubas pirmajame naujojo sezono mače namuose priėmė „Reims“ vienuolikę ir jau 21-ąją rungtynių minutę švieslentėje išvydo labai nemalonius skaičius – 0:2.

Boulaye Dia Monako komandos vartininką nuginklavo dar 5-ąją minutę, o El Bilalas Toure skirtumą tolimu smūgiu padvigubino.

N.Kovačo auklėtiniams teko gelbėtis, ką jie padarė prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą sušvelnindami rezultatą po kampinio, o antrojo kėlinio pradžioje pelnydami įvartį po baudos smūgio.

„AS Monaco“ klube pasižymėjo Axelis Disasi ir Benoit Badiashile, o rungtynės baigėsi taikiai 2:2.

N.Kovačą pasamdę Monako komandos vadovai tikisi sugrąžinti komandą tarp Prancūzijos čempionato lyderių.

Dar 2016-2017 m. sezone čempione buvusi, o 2017-2018 m. tik Paryžiaus „Saint-Germain“ klubui nusileidusi ekipa praėjusius du sezonus priminė tik savo pačios šešėlį – Prancūzijoje ji buvo 17-ta ir 9-ta ir jau antrą sezoną liko be Europos turnyrų.

Pats N.Kovačas taip pat siekia pataisyti savo reputaciją po nesėkmingo laikotarpio „Bayern“ klube. Lapkritį Miuncheną jis paliko stipriausiam Vokietijos klubui esant ketvirtoje Bundeslygos vietoje, o iš kroato „Bayern“ vairą perėmęs Hansi Flickas sugrąžino „Bayern“ į šalies pirmenybių viršūnę ir atvedė į UEFA Čempionų lygos finalą.

Kiek sėkmingesni N.Kovačui buvo ankstesni metai – 2017-2018 m. sezone su Frankfurto „Eintracht“ klubu jis laimėjo Vokietijos taurę, o 2018-2019 m. sezone „Bayern“ pasiekė dublį – triumfavo ir Vokietijos čempionate, ir taurėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas