Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuostabaus L.Messi baudos smūgio neužteko – Argentina „Copa America“ starte nelaimėjo

Brazilijoje prasidėjusiame Pietų Amerikos futbolo čempionate „Copa America“ startavo ir viena favoričių Argentinos rinktinė su Lioneliu Messi priešakyje. Tiesa, pirmajame susitikime pergalės iškovoti argentiniečiams nepavyko – mačą prieš Čilę jie baigė lygiosiomis 1:1.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Susigrąžinti net 14 kartų iškovotą, bet pastarąjį kartą savo rankose tik 1993 m. laikytą žemyno čempionų trofėjų į Braziliją atvykę argentiniečiai į priekį išsiveržė 33-ąją minutę, kai klasišku baudos smūgiu savo komandai pranašumą suteikė L.Messi.

Vis dėlto antrame kėlinyje Čilė atstatė pusiausvyrą, kai Arturo Vidalis nerealizavo vienuolikos metrų baudinio, bet prie kamuolio prišokęs pasižymėjo Eduardo Vargasas.

Kitose praėjusios nakties rungtynėse Paragvajus 3:1 nugalėjo Boliviją.

Boliviečiai pirmavo po 10-ąją minutę pelnyto Erwino Saavedros įvarčio, bet rungtynių tėkmė kardinaliai pasikeitė per pridėtą pirmojo kėlinio laiką, kai raudona kortele buvo nubaustas Jaume Cuellaras.

Kiekybinę persvarą įgiję paragvajiečiai po pertraukos pelnė tris įvarčius – pasižymėjo Alejandro Romero (62 min.) ir Angelis Romero (65 ir 80 min.).

Be jau minėtų keturių komandų A grupėje dar žaidžia ir Urugvajus.

B grupėje rungtyniauja Brazilija, Kolumbija, Peru, Ekvadoras ir Venesuela. Pirmajame ture brazilai 3:0 sutriuškino venesueliečius, o kolumbiečiai 1:0 nugalėjo Ekvadorą.

Į atkrintamąsias pateks po keturias geriausias ekipas iš abiejų grupių. Turnyro finalas liepos 10 dieną bus žaidžiamas Rio de Žaneire.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas