Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuostabus gestas: širdies operacijos laukiančiai mergaitei – Ch.Erikseno žinutė

Christianas Eriksenas įrašė jausmingą vaizdo žinutę, kad padrąsintų 9-metę mergaitę prieš širdies operaciją. Tokią pačią, kokia buvo atlikta ir pačiam futbolininkui po to, kai jis patyrė širdies smūgį „Euro 2020“ rungtynių metu.

Danijos rinktinės saugas buvo gaivinamas aikštėje po to, kai jo širdis sustojo rungtynių su Suomija metu.

Vėliau Ch.Eriksenui buvo implantuotas specialus įtaisas, kuris prižiūri širdies darbą ir reaguoja impulsais, jei prasideda sutrikimai.

Tai buvo sunkus laikas futbolininkui, o dabar jis nusprendė padrąsinti ir mažą mergaitę, kuriai greitu metu bus atlikta identiška procedūra.

Ch.Erikseno vaizdo įrašu pasidalino 9-metės mama Nicci Martin.

„Ačiū tau už gražų laišką, ką tik jį perskaičiau, – sakė Ch.Eriksenas vaizdo įraše mergaitei. – Tikiuosi, kad jautiesi komfortiškai ir pasitiki savimi prieš operaciją. Niekada nėra smagu būti ligoninėje, tačiau esu įsitikinęs, kad gydytojai žino, ką daro, jie padės tau, pasakys, ką žino ir ką mano.

Esu įsitikinęs, kad grįši į įprastinį gyvenimą labai greitai po operacijos – man irgi taip buvo. Neabejoju, kad taip bus ir tau.“

Mergaitės mama N.Martin feisbuke rašė, kad jos dukra labai bijo kraujo, adatų ir kitų medicininių instrumentų. Taip pat mergaitė yra buvusio Ch.Erikseno klubo Londono „Tottenham Hotspur“ gerbėja, tad jos mylimo žaidėjo žinutė buvo labai brangi .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas