Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nusivylęs Massimiliano Allegri: „Turėjome žaisti ramiau“

Trečiadienio vakarą UEFA Čempionų lygoje išvydome neįtikėtiną Turino „Juventus“ ir Miuncheno „Bayern“ trilerį, pasibaigusį bavarų pergalę 4:2 po pratęsimo. Italijos klubo treneris po pralaimėjimo nesugebėjo slėpti nusivylimo, o Vokietijos klubo strategas pergalę skyrė sirgaliams.
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri / „Scanpix“ nuotr.

„Juventus“ pirmose rungtynėse namie panaikino „Bayern“ dviejų įvarčių persvarą ir išplėšė lygiąsias 2:2. Trečiadienį jau „Juve“ pirmajame kėlinyje mušė du įvarčius, tačiau antrajame nesugebėjo atsilaikyti prieš „Bayern“ puolimo mašiną, kuri išplėšė pratęsimą, o jame viską sutvarkė dviem gražiais įvarčiais.

„Gaila, kad iškritimo iš turnyro po tokio pasirodymo prieš „Bayern“. Minutė prieš pirmojo kėlinio pabaigą Juanas Cuadrado galėjo rezultatą padaryti 3:0, progų turėjo ir Alvaro Morata, įmušti galėjo Stephenas Lichsteineris. Turėjome būti geresni mušdami į vartus, galėjome sužaisti geriau kai kuriose situacijose, turėjome būti ramesni“, – po mačo nusivylęs pralaimėjimu kalbėjo „Juventus“ treneris Massimiliano Allegri.

Jau nuo maždaug 60-osios mačo minutė Turino klubas nusprendė užsidaryti gynyboje ir buvo skaudžiai nubaustas. 73-ąją min. galva Gianluigi Buffoną sušaudė Robertas Lewandowskis, o jau per teisėjo pridėtą laiką bavarų sezoną išgelbėjo Thomasas Muelleris.

„Mes parodėme charakterį, jie nieko nesugebėjo sukurti, tačiau nuo 70-osios minutės viskas pasikeitė. Turėjome geriau žaisti gynyboje, neprarast tokių svarbių kamuolių, tačiau toks jau yra futbolas. Galiu tik pagirti savo komandą, mums tai buvo labai geras testas“, – sakė M.Allegri.

„Bayern“ ekipos treneris Josepas Guardiola džiaugėsi pergale, teigdamas, kad įveikti Italijos komandą atsiliekant 0:2 yra labai didelis pasiekimas.

„Tai buvo fantastiškos rungtynės mūsų sirgaliams, juk mes žaidėme prieš praėjusių metų finalininkus“, – teigė J.Guardiola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas