Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nyderlandų trenerio problemos: krito nuo dviračio, gali praleisti lemiamas rungtynes

Nyderlandų rinktinės treneris Louisas van Gaalas laikinai negali pats vaikščioti, mat kritęs nuo dviračio susilaužė klubą.

Susižeidęs treneris gali praleisti ir lemiamas savo nacionalinės komandos rungtynes prieš Norvegiją atrankoje į pasaulio čempionatą.

Po šeštadienio treniruotės L.Van Gaalas nusprendė į viešbuį grįžti dviračiu, tačiau krito ir sunkiai susižeidė.

Pirmadienį specialistas treniruotėje buvo vežiojamas golfo mašinėle, kurią vairavo asistentas Henkas Fraseris. L.Van Gaalas pats nedalyvavo ir spaudos konferencijoje, tačiau su žurnalistais bendravo virtualiai.

„Labai skauda, – sakė treneris. – Dėl to ir važinėjau mašinėle per treniruotę. Fiziškai jaučiuosi prastai, bet smegenys dar dirba. Galiu viską daryti. Gražiai neatrodau, tačiau treniruoti reikia žodžiais. Per treniruotę pavyko padaryti viską.“

Kadangi stadione yra liftas, L.Van Gaalas tikisi būti antradienį šalia šoninės linijos ir vadovauti komandai mače su Norvegija.

„Komandai tai buvo baisokas momentas, – pripažino Virgilas van Dijkas. – Tačiau mes laimingi, kad jis gali mus treniruoti. Apmaudu, tačiau gerai, kad tai neturi įtakos pasiruošimui. Tai fizinė problema, Van Gaalas labai nori mus išvesti į pasaulio čempionatą.“

Tam, kad garantuotų sau bilietą į pasaulio čempionatą, Nyderlandams reikia iškovoti bent tašką prieš norvegus antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas