Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olimpinė čempionė apnuogino krūtinę ir už tai sulaukė kritikos

Torah Bright ryžosi neįprastai nuotraukai. Ji nusimetė dalį rūbų ir atsistojo žemyn galva ir rankomis prie savo kūdikio. Tačiau toks 34 metų olimpinės čempionės elgesys papiktino kitas motinas.
Torah Bright
Torah Bright / Scanpix ir Instagram nuotr.

Praėjo kiek daugiau nei 11 metų, kai australė Torah Bright iškovojo aukso medalį snieglenčių sporto varžybose per Vankuverio olimpines žaidynes 2010 metais.

Ji yra laimėjusi ir kitų svarbių apdovanojimų, tarp jų olimpinį sidabrą bei pasaulio pirmenybių bronzą, bet dabar nebėra aktyvi profesionaliame sporte.

„Scanpix“ nuotr./Torah Bright
„Scanpix“ nuotr./Torah Bright

Beveik prieš metus T.Bright tapo mama ir didžiąją savo laiko dalį skiria sūnui.

Socialinėje erdvėje australė mielai dalijasi mažylio nuotraukomis.

Viena jų sulaukė ypač daug dėmesio. T.Bright įsiamžino, kai atsistojo ant galvos, apsirengusi tik kelnaitėmis, ir nusprendė tokiu būdu pamaitinti savo kūdikį.

Toks triukas sužavėjo ne visas mamas.

„Daug motinų pradėjo lyginti sau savimi. Nenormalus kūno pateikimas, ne taip reikia žindyti kūdikį. Žmonės pradėjo teisti ir lyginti, – TMZ pasakojo T.Bright. – Motinos turėtų palaikyti viena kitą labiau. Viena kita esame didžiausios rėmėjos.

Tiesą sakant, aš pabandžiau atkartoti nuotrauką, kokią man atsiuntė sesuo. Buvo įdomu pažiūrėti, kaip reaguos sūnus, jei atsistosiu ant galvos. Ir aš tai padariau. Jis prislinko prie manęs ir palietė krūtinę. Net jei ir negali to padaryti, tai nereiškia, kad esi prasta mama.“

Ne visi komentarai buvo blogi. T.Bright tvirtino, kad sulaukė ir daug pozityvių atsiliepimų: „Kai kurie sakė: „Oho, kokia smagi nuotrauka.“ Grupelė moterų pabandė pakartoti ir padaryti tokią pačią nuotrauką. Buvo fantastiškas pokalbis su jomis.“

34 metų moteris taip pat publikavo paaiškinimą apie savo savijautą.

„Būti motina yra nuostabu. Tiesa yra tokia, kad tik mes pačios žinome, kokie sudėtingi būna sunkiausi momentai“, – sakė olimpinė čempionė.

Ir pridūrė: „Ar kas nors tikrai galvoja, kad aš taip maitinu kūdikį?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento