Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Golubicko skriaudiko atgaila: „Jaučiuosi liūdnai ir labai atsiprašau“

Skaudžią traumą Kroatijos čempionato rungtynėse patyręs Paulius Golubickas turėjo iškęsti operaciją ir bent mėnesį praleis be futbolo, tačiau prastą lietuvio nuotaiką bent kiek pataisyti turėtų gražus varžovo gestas.
Pauliaus Golubicko skriaudikas atsiprašė lietuvio
Pauliaus Golubicko skriaudikas atsiprašė lietuvio / Sustabdyti kadrai

„Slaven Belupo“ klubas, prieš kurį šeštadienio vakarą žaidė P.Golubicko atstovaujama „HNK Gorica“, instagrame pasidalino vaizdo įrašu, kuriame lietuviui žandikaulį sulaužęs Tomislavas Božičius atsiprašė už savo veiksmus.

„Labas, Pauliau. Noriu tau nusiųsti palaikymo žinutę. Vakar, praėjus valandai po rungtynių, sužinojau, kad tau lūžo žandikaulis. Noriu pasakyti, kad jaučiuosi liūdnai ir labai atsiprašau. Tikiuosi, kad greitai pasveiksi ir kuo greičiau galėsi išbėgti į aikštę. Sėkmės“, – sekmadienio vakarą patalpintame įraše kalbėjo Lietuvos rinktinės saugo skriaudikas.

Nulinėmis lygiosiomis pasibaigusiose rungtynėse nemalonus incidentas užfiksuotas jau pačioje rungtynių pradžioje, 6-ąją mačo minutę.

Talentingasis lietuvis jau pačioje mačo pradžioje it pakirstas griuvo ant žemės po susidūrimo su varžovų futbolininku. Netrukus visas jaunuolio veidas pasruvo krauju – jis medicininio personalo pagalba ant neštuvų buvo išvežtas iš aikštės.

Epizodą galite išvysti nuo 1:01 min.:

Pirmajam kėliniui artėjant į pabaigą „HNK Gorica“ išgirdo skaudų medikų verdiktą – saugui lūžo žandikaulis, o dėl to prireikė operacijos, kuri buvo atlikta sėkmingai.

„Pauliaus operacija praėjo labai gerai, jam įdėtos keturios plokštelės. Operacija nebuvo lengva, bet viskas pavyko puikiai“, – 15min sekmadienį teigė M.Nikoličius.

Pasak „HNK Gorica“ sporto direktoriumi dirbančio lietuvio, treniruotis lietuvis galės pradėti po keturių savaičių, o po dar po dviejų savaičių galės pradėti ir kontaktines treniruotes.

Duoklę iš rikiuotės iškritusiam jaunajam futbolininkui sekmadienį nusprendė atiduoti ir visas „HNK Gorica“ klubas, kartu su lietuvio marškinėliais įsiamžindamas bendroje nuotraukoje ir palinkėdamas kuo greičiau sugrįžti.

„HNK Gorica“ Kroatijos čempionate yra surinkusi 36 taškus ir užima 6-ąją vietą. Komandą treniruoja lietuvis Valdas Dambrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai